0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Bir ay gidip kaldım memleketime Samsun'a.normalde Şanlıurfa'da yaşıyoruz geleli 5 gün oldu ama ben hergun üzülüyorum içim darlaniyor bunları tabi annemin babamın sağlık sorunları artık yaşlanmış olmalarida etkiliyor.annemin iş yapacak hali yok mesela.babam deseniz 70 yaşında oldu artık.gidip gelince evimi benimseyemiyorum sqmsunu evimi ailemi özlüyorum.biliyorum alisicam bir iki haftaya ama çok zor.uzak olmak çok zor.nasibimiz böyleymiş ama aynı yerde olmak isterdim istedim zaman onları görmek isterdim.gurbette olanlar sizede benim gibi birkac hafta boşluk oluyormu :(((

9 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Ben bi markete bile gitsem sanki orda kaliyorum)canim Allah anne baba uzun omurler versin
(221 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin insallah
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Valla canm ailemle yarım saatlik yoldayız eşim ne tek ne de kendi ailesiyle gitmeme izin verir kendi de izin alamaz beş aydır gitmiyorum hamilelikti çocuğu bahane ettiler bayramda gittik yarım saatliğine geri gelesin gelmedi 
(221 puan) tarafından
Anladim canim seninkide zormuş :(
(2,126 puan) tarafından
Aynen kız hiç deme uzak olsak anlicam da işte aileme gidim gidelim diyince bişey oluyor çocuğa
(221 puan) tarafından
Çoğu öyle canım benim sanki onlarınki tek aile bizimki yabancı Rabbim hidayet versin.esim gönderir yılda iki kere sağolsun yaz kış olmak uzere
(2,126 puan) tarafından
He he kendilerinin aile de bizim değil
0 oy
tarafından
Bebim annemler 20 dk lık yolda ben bile gidip gelince hemen anında özlüyorum =/ gurbetlik ne kadar zordur kimbilir benimde ablam gurbette ana yarim çok özlüyorum onu gelip gidince bir yerlere saklayıp vermeyim götüremesinler diyorum bazen ") 
(221 puan) tarafından
Annemde hep diyor torunumu saklayayim bulama o bari bizimle kalsın der canları sağolsun sağlıkları olsun ne diyim:(
tarafından
Aynen öyle canlarının sağ sağlıklı olduklarını bilelim yeter allah başımızdan eksik etmesin
(221 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(182 puan) tarafından
Olmazmi hatta mahalleye girince diyorum aha geldik mıntıkamıza
(221 puan) tarafından
Bende diyorum gene geldim buraya uf püf yapıyorum eşim burada ama insan ailesinde istiyor zor ya :(
0 oy
tarafından
Ben aksine evime gelince oh Bee diyorum başka yerdeyken evimi özlüyorum 
(221 puan) tarafından
Belki aynı yerdesiniz canım istedin zaman görüyorsan.biz çok uzağız malesef
tarafından
2 senedir aynı yerdeyiz ama ondan önce 14 sene ayrı şehirlerdeydik canım ben her yerde öyleyim evimden uzakta duramıyorum
(221 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(5,862 puan) tarafından
Gerçekten bende öyleyim ve aile içi yaşıyorum geldiğimde herkesten nefret ediyorum 
(221 puan) tarafından
Ailenin sıcaklığı merhameti sevgisi en çok bunları arıyor insan.esimizin ailesi onlar kadar olamıyor malesef ben en çok saf sevgilerini duygu dolu bakmalarını özlüyorum.burada ise art niyet cikarcilik herşey var
(5,862 puan) tarafından
Gerçekten de öyle orda annem iş yaptırmaz yer içer gezerim hep güler yüzlü ama kaynanam hep yitip hep yüzünü asar yani aile bam başka ya
(221 puan) tarafından
Ailemizi Allah başımızdan eksik etmesin.benim annemin gücü yetmez iş yapmaya.ah ah annemin yanında olsam gene yapsam işimi babamla tarlaya gitsem gene burda ruhum daralıyor
(5,862 puan) tarafından
Rabbim annenize güç kuveet versin inşallah gerçekten bende diyorum annemin yanında olsaydım da burda olmasaydım
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Su an vandayim ayin onunda geldim memleketimdeyim annemlerle geldim ayin 2 sinde doncem hic donmekbistemiyorum sklcam daralcam istanbulda ama annemde yakinimda oturuyoristanblda
(221 puan) tarafından
Aynı yerde olunca çok zor olmuyorda istedinde goruyorsun gidiyorsun gurbetlik çok zor Allah gurbette olanlara benim gibi sabır versin
0 oy
(374 puan) tarafından
Aynen canim cok zor oluyor bizkmki bura yakindir gidip 2 gun kaliyoruz zor oluyor 
(221 puan) tarafından
Hayat ne yapalim
0 oy
(428 puan) tarafından
Benim babamda 70 yasinda yaslimi simdi gecen hafta annemle.orene tatile gittiler :)) evde ne lazımsa gider alır 
(221 puan) tarafından
Benim babamda öyle herseylerini alır getirir tarlada iş yapar çok şükür ama işte genelde insanin aklı kaliyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,342 göst.
0 oy
9 cevap 302 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 386 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,124 puan) tarafından soruldu

414,267 soru

12,467,278 cevap

46,947 kullanıcı

Kategoriler

...