0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
Selam!nasıl düşünüyorsunuz sizce çok kişilik evde ama şehirde yaşayıp da onca yıl alışmışsınız buralara,kendi evinize kasabaya çıkmak apatllık mı?yani kısacası şehirden çıkıp kasabada yaşamak aptallık mı?şehirde eşimin ailesi ile yaşıyoruz,kasabada kendi evimde yaşayacağım .ama ben bura alışmışım nasıl oraya da alışacağım bilmiyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(3,666 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kalabalık ile birlikte olmaktansa , yalnız olduğum her yeri kabul ederim :)

-Reklam-
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Doğma büyüme istanbulluyum şırnaka tayin çıktı 4 yıl orada o kadar mutluydum ki...
(186 puan) tarafından
Üzüldünüz mü orayı terkettiğiniz için?yeni yere alışa bildiniz mi
(2,013 puan) tarafından
Geri İstanbul'a döndüm. İnsan her şarta alisiyor ya insanın kendi evi gibisi yok. Ben 1 oda köyde bir ev olsa yine çekirdek ailemle yaşamak isterim
0 oy
tarafından
İnsan her şeye alışabilir, yeter ki istesin. Size hangi taraf huzur sağlayacaksa gözünüzü bile kırpmadan orayı seçin. Aksi türlü hayatınız çekilmeyecek çileye döner.
tarafından
Mekan değişsin, tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Ailemle ben 18imdeyken Antalya'dan İstanbul'a hicret ettik, sıfır eşyayla. Antalya'daki evim 300 metrekare, 3 tarafı balkonla çevrili, denize, hastaneye, parka, çarşıya, pazara 5 dk mesafede ve tam merkezde sessiz sakin bir yerdeydi. Böyle bir evi sırf ehli sünnet bir medresede okuyabilelim diye bıraktık geldik. İnanır mısın dünyanın en küçük 1 oda 1 salon evde 7 kişi 19 kedi yaşadık (4 kedinin hepsi aynı anda hamile kaldı ve doğurdu) ve tuvalet banyo aynı şey olsa bile en mutlu olduğum zamanlardı.
Sonra birkaç sene geçti biz başka bir eve geçtik, deniz manzaralıydı. Öyle güzeldi ki hayatımın asıl en güzel günlerini orada yaşadım 4 sene. Sonra babam vefat etti, ben evlendim. Yurtdışına gelin gittim.
İlk başta aynı senin gibi düşünüyordum ama oradaki evimin içinde öyle rahattım ki belki İstanbul'a evlenseydim evliliğimin ilk senesi çok berbat geçecekti. Kimse bize ellemiyordu.
Sonra doğum için İstanbul'a geldim, ev açtım kendime. Elhamdülillah Rabbime hala daha çok mutluyum Rabbim daim etsin.
O sebeple neyin ne getireceğini bilemezsin, bir bakmışsın en güzel senelerin orada...
(186 puan) tarafından
Şimdi kaç yaştasınız?ben de yurtdışında yaşıyorum ,artık evim gibi buralar.mahallem gibi.ben de umuyorum ki göçeceğim yerde herşey güzel olacak amaburaları terketmek de bana dokunuyor neyse ne yapa biliriz ki başka
tarafından
26 yaşındayım, insan isterse her şeye alışır. Kadın isterse her şeyi güzel kılar.
(186 puan) tarafından
Benden küçüksünüz birde,28’m ben de.kaç yaşında evlendiniz ki o kadar olaylar baş verdi hayatında
tarafından
25imde evlendim, geçen sene.
0 oy
(595 puan) tarafından
İstanbul da doğdum büyüdüm, Maraş a gelin geldim. İnsan eşiyle çocuklarıyla mutlu ve huzurluysa nerede olsa orada yaşar ve alışır. Hem ev üstüne ev olmaz, eşinin ailesi ile birlikte yaşamakta zordur, kendi evin kendi başın olunca daha rahat edersin. 
0 oy
tarafından
Aptallık değil akıllılık ayrı ev sessizlik kalabalık yok missss
0 oy
(2,243 puan) tarafından
Kendi evimin , ben cocuklrim esimin olduğu ev nerede olursa olsun giderim herkesten uzakta yaşamak en iyisi tecrübeyle sabit 
0 oy
(809 puan) tarafından
Kendi3 evim olsun köy olsun 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
İstanbul'da doğdum buyudum şuan Kocaeli'nin küçük bir ilçesine yerleştik alışmaya calışıyorum ama istanbulun kalabalığından kuetuldugum için o kadar mutluyum ki en azından komşuluk var 
0 oy
(20,613 puan) tarafından
Kasabada kendi evinde yaşaman daha doğru olur kim ne derse desin kafan rhat olur 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 355 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 372 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 309 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 356 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,423 puan) tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,389 cevap

42,609 kullanıcı