0 oy
163 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Herkes serin olur der ama ben yünü sıcak olur diye biliyorum oglum gece beşikte uyuyor ama gündüz beşikte uyumuyor hem döndügü için beşik dar alan onun için bizim yataktan ise birkaç kez düştü o yüzden böyle bir yöntem yaptım bende

image

4 Cevaplar

0 oy
(15,420 puan) tarafından
Yün yazin serin kısin sıcak tutar. Iyi yapmişsin bence. 
(15,420 puan) tarafından
Yerde bile uyur böyle. Yüksekte yatirma ne olur ne olmaz.
tarafından
Bizimde kukulimiz var resimde farkettiysen hahaha
(15,420 puan) tarafından
Ay aynısindan bizde de var ama kizim icindeki müzik calarıni çikardı onunma oynuyor. Kukulide yazik kenarda bekliyor öyle. Bu arada benimde adim senem adaşız sanırim ;)
tarafından
Evet bende senem memnun oldum. Bizimki uyku arkadaşı zorla kucagına koyariz hahaha
(15,420 puan) tarafından
Bende memnun oldum canim. Bizimki kukuliyi görunce direk şarkı söylüyor. Uyuyacaği varsa da uyumaz valla.
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından

Maşallah <3 iyi yapmışsınız geniş geniş oynasın yavrucak. sivri ve sert yerlere yastık koyun ama kafasını çarpmasın

tarafından
Evet öyle yapıcam akşama. Sağol canım benim❤⚘
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Iyi yaptin en azından aklın kalmaz 
tarafından
Aynen ya gündüz uykusunda hep yanında duruyorum yoksa yuvarlanıyor düşüyor gündüz beşigi asla istemiyor hemen koydugum gibi uyanıyor. Böyle çok rahat eder inşallah
0 oy
tarafından
Ben de böyle yaptım ama benim ki elyaf yakıyor yün yatak mi sersem bilemedim yün serin olur yazın bebeğin kaç aylik
tarafından
9aylık canım. Yün serin diyorlar yün yorgan varsa onu ser canım.
tarafından
Var cnm benim bebiş 3,5aylik yeni dönmeye başladı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 153 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eslemsareee (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,002 soru

12,170,207 cevap

36,636 kullanıcı

...