0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından
4 aylık bebeğim aşırı hiperaktif ulan tekmeleye tekmeleye dikislerimi patlatcak :db bide ağzında Bir şeyler geveliyor bana bakıp durmadan gülümsüyor emziriyorum böyle ona bakmıyorum bazen hı hı diyo bakınca gülüyor:d aşkım kurban olduğum yaaa sizinkiler de böyle hiperaktif mi bu arada masallah diyin kızlar seviyorum sizi

4 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Benimki de aynen öyle 
(1,301 puan) tarafından
Maşallah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Maşallah kuzuya benimkide aynı desem yeridir 3 aylık oldu dönmeye başladı ben düz yatıyorum o ısrarla dönuyor :D sesli sesli gülmeye başladı artık hıh hihh diye sesler çıkarıyor yüz üstü yatiyorum kertenkele gibi kafayı dikip bana bakıyor çok tatlı bu halleri beni deli ediyor 

(1,301 puan) tarafından
Vallaha yaaa aynen keza bende öyle kafayı yiyeceğim suratını mincrmak ısirmak istiyorum:d
0 oy
tarafından
Maşallah canm bnm bebekte ole dikisleeim agriyir ama tatlı oluyorlar 
(1,301 puan) tarafından
Aynenn öyle kuzumm
0 oy
tarafından
Maşallah benimkide 4 aylık. Biz akşama kadar kucak kucağayız hiç inmiyo sürekli emmek istiyo az sırtı yere gelse ağlamaya başlıyor tek bakamadigimdan kayinvalidemdeyim. Emerken göz göze gelip gülünce tüm yaptıklarını unutuyor insan. Allah hepsine sağlık versin bize bağışlasın inşallah 
(1,301 puan) tarafından
Aynı canım yaa gündüz uykusu 10 dk falan
tarafından
Aynen ya, uyanmasın diye kucağından indirmiyorum az uykusunu alsın da huysuzlugu geçsin diye. Napip edip kucağımda da uyaniyo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 162 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 170 göst.
31 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.