Biliyorum bu tarz konuların burda konuşulmasını anlamsız bulanlar var yazarken de direk olarak bu aklıma geldi.. Ama bazen öyle oluyor ki herşeyi aile ile paylaşamıyorsunuz. Paylaşsanızda sorununuzu hafife alıyorlar sabret yuvan için diyorlar vs vs..
Onbir aylık evliyim evliliğin ikinci ayında eşimin telefonunda bir hayat kadını ile mesajlaşmalarını yakaladım saatlik fiyat soruyordu tartıştık ve memlekete eve gitmek için hazırlandım ben bırakırım otogara dedi ve bir dağın tepesine çıkardı aptallık olduğunu söyledi ve ilk kez böyle birşey yaptığını öylesine olduğunu söyledi inandım ama ordan sonra da zamanla hiç tanımadığım kimliğini görmeye başladım. Sürekli uygunsuz videolar izlediğini aşırı kabarık faturaları dolayısıyla öğrendim.. Burdan biri söylemişti my activity Googledan kontrol edince evlenmeden de evlenmeden önce ki zamanlarda da Google geçmişinden bir kaç kez hayat kadını aradığını gördüm.. Derken dün akşamda yine Facebook da bir hayat kadının profilini incelemiş o sırada telefon kapanmış olduğu için yine ele verdi kendisini .
İşe gidince arkasından ona bunları yazdım, içimden geçenleri... "Bir sene dolmadan sevgi saygı muhabbet adına ne varsa bitirdin resmen. Madem hal böyleyse ben niye burdayım, niye senin yanındayım. Gece boyunca bunu düşündüm. Sadakat yoksa ben neyi bekliyorum söylesene. Sen olsaydın zerrece sadakatı olmayan gözü sürekli başka erkeklerde olan birinin yanında olur muydun. Ömrünü verir miydin. Bunu sordun mu hiç kendine. Benim yerime kendini koyup sordun mu hiç söylesene. Bu dünyaya on kez gelmiycem bir kez geldim, tekrarı da olmayacak. Hayat kadınlarının profillerinden çıkamayan biri benim eşim olamaz. İster oku, ister okuma. İstersen hiç umursama. Sadece bil bak hiç ağlamıyorum. Çünkü içimde gerçekten bitti. Ben artık yoruldum." yazdım..
O da cevaben " Herşeyi abartıp abartıp durma arakadaş önerin var kim diye baktım sadece. Bıktım ya gerçekten bıktım ne yapmak istersen yap boğdun beni"
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun gibi davransak katliam olurdu herhalde. Tepkimden ötürü bıkmış. Uzun oldu ama fikrinizi beyan ederseniz sevinirim.
Onun yaptığını sen yapmış olsaydın yine bi kadın cinayeti olurdu eşin çıkıp namusumu temizledim derdi çünkü onlafın bildiği tek şey namusun sadece kadınlara özgü birşey olduğu erkek yaptığında o erkek adam yapar diye bi laf yerleşti bilinç altımıza çocukluktan itibaren başlıyor erkek adam kızı öper laf atar kız peşinde koşar erkek adam ağlamaz vs seyler yüzünden erkeklerde bu zihniyet oluyo malesef senin durumuna ne denir bilmiyorum bekara kız boşamak kolay derler ya o durumdayım bırak git demek bize kolat geliyor o kadar kolay olsa 11 ay bunu sen yapardın gerçekten çok zor bi durum Allah yardımcın olsun. Ailelere duyurmadıysan eğer eşinin ailesini de kendi ailenide çağır açık açık konuş yafın birgün olırda bırakırsan gelin abarttı bi anda gitti demezler oğullarına iftira attın olur herkesi topla oğlunuz düzelmezse bırakcam de gözlerini korkut yapcak başka bişey yok keşke böyke seyler okumasak ama yapacak birşey yok malesef ki. Allah sabır versin .
2 aylık evliyken bile aklı öyleyse eğer kanı bozuk demek ki düzemmez canım bu adam çok zor gerçekten ya bence kendi hayatına bak
Allah yardımcın olsun canım ama bence artık büyüklerin duyması gerek senden yana bir sorun yok bırak olay büyüsün sende bitti bişeyler bebde diyorsan herşeye hazırlıklıysan olayı büyüt üstüne git
Ya sana bisey diyeyim mi erkeklerin hepsimi aynı olur kardeşim.heo böyle suçlu olduklari zaman üste çıkmak için bunaldim bilmem ne vallahi aynı bende eşime bir suçunu görüp soyledigimde hemen saçmalama sıkma beni bilemem ne.yok yaa hem her bku ye hemde üste çık suçunu kapatmak bastırmak için.böyle yapıp kendisni haklı gormeni sağlamaya çalışıyor tepkini koy kendinle ilgilen hiç onunla ilgilenme evde zaten kendi gelicek ozaman güzelce konuş kesin ve net konuş geldiği zaman alttan alma ama sertte konuşma
Ne diyeceğimi bilemedim ama Allah yardımcın olsun kardesim. İnşallah herşey düzelir. Aklıma yaşlı bi tanıdık geldi oda cok bakarmiş boyle seylere ona hadi meraktan dedik seninki yeni evli karısı genç kendi genç acaba alıskanlık mı psikyatrise mi gitseniz bi faydası olur.
Hamilemisin canım.
Baban sana sahip çıkacaksa hiç durma derim.
Arkandan gelicektir.
İlk zamanlar kavrayamaz umursamaz ama sonradan kıymetini bilmeyen baslar.
Bu sabredilecek bı konu değil. Muhakkak ailelerinize soylemen lazım. Kaynanana senin oğlun hayat kadınlarıyla muhattap oluyor de. Kendi ailene de. Ama belliki senin alttan almalarin ona rahat gelmiş. Nasılsa yanımda diye. Ben olsam böyle yapardım. Allah yardımcın olsun
Yazdigin mesaj kismini okurken ben niye agladim bilmiyorum cok zor gercekten ne diyecegimi bilemedim allah yardimcin olsun canim
Allah sabir versin canim. Kaske ilk basta affetmeseydin. Ailelere anlat durumu belki düzelir ama mesajindz yazdigi gibiyse düzelmez bnce. Ailende arkandaysa sahib cikarsa yoluna bak derim
Gebelik yoksa ayrıl cnm bu adam iflah olmaz sapıtmış artık
Kocan hem suçlu hem güçlü canım. Yazdigin mesajda çok güzel ifade etmişsin kendini
Kanı bozuk esinin kusura bakma o kadınlara bakacak fiyat tartışması yapacak kadar iğrenç bir insan demek ki.
İzlediği videoları kendi hayatına sokmaya çalışmış. Sen böyle bir kocanın karisi çocuklarının anasısin.
Git annenin evine desem bu çok pis bir şey affedilck bir yanı yok. Yani boşuna ailene sakın gitme. Ailen sahip cikacaksa bitir öyle git. O adamdan sana hayır gelmez
Git bırak ayrıl demek cok kolay.. gidecek bir baba evi var mi o evde kim kim var ? Ruhaniyeti icin cüz oku canim eşinin Allah ıslah etsin cok zor birşey bol bol kuranı kerim oku hidayetini iste yaradandan..
Canım sen severek mi evlendin eşin yabancı mı akraba mı
Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarım seninle inşallah düzelir eşin rabbim hiç kimseyi doğru yoldan şaşırmasın inşallah bütün eşleri birbirine sadık kılsın inşallah aminnnnnnnnn
Aklıma şey geldi allah korusun böyle bi insan sana hastalık falan da bulaştırabilir bence yatağına girme. Ailelere söyle hasta olmaktan korluyorum falan de rezil rüsva olsun.
1,507,785 soru
24,610,809 cevap
364,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın