+1 oy
517 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Mrb kızlar sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunu 2 yıldır evliyiz iki aylık kizim var iş nedeniyledir ailemi bırakıp eşimle başka şehire geldim herşey üst üstte geldi ailenden uzağım kimsem yok burada esimde daha ise giremedi bir ay etti geleli.esim.normalde çok iyi biri  asla beni kirmazdi   kaf demezdi kötü çok çok iyiydik her yönden ama buraya geldik 10 gün geçti eşim bambaşka biri oldu sanki sınırlı değnek ile herşey değişti sürekli laf sayıyor hiç birşey ortada Yokken kavga çıkıyor gerçekten cocukda var artık çok bulanıyorm sütüm kesilecek üzüntüden diye de korkuyorum dusunemekden helal oldum ne olduysa eşim böyle değişti diye  iş bulamadı belki onun stresi diyorum ama canım çok yanıyor ne yapabilirim ne olur yardımcı olun 

10 Cevaplar

0 oy
(946 puan) tarafından
İş bulamadığı için stres olmuştur canım, sonuçta bebeğiniz olmuş yeni onun masrafı evin giderleri adam tabi ki sıkılıyordur bu duruma 
(63 puan) tarafından
Öyle ama bende ailemi biraktim hiç bilmediğim bir şehire geldim kimsem yok burda bana böyle olunc hayatım cehenneme oluyor Sanki herkes eşimi konuşurdu bana karşı ilgi sevgisinden sanki biri gitti biri geldi
(946 puan) tarafından
Oluyo canım benim ya, benim eşim de bir ara işsizdi sıkıntıdan olmadık şeylere sarıyordu tartışıyorduk. Sen yine de destek ol ona, iş bulunca düzelir inşallah
(63 puan) tarafından
Amin insalalh düzelir ya çünkü çocuğum.oldu bunun bile sevincini yasamadim hala çok zor birşey bu rabbim düşmana vermesin
(946 puan) tarafından
Amin canım bunda bir sınav geçer inşAllah
(63 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
İs bulamamis yeni mekana gelmis ustune bide bebegin sorumlulugu eklenmis senin ve kendi sorumlulugu bi yandan agir olmus ona aslinda keske boyle tavurlar sergilemese bazi erkekler deger kaybediyar malesef insallah bian once is bulurda huzurunuz geri yerine gelir canim 
(63 puan) tarafından
Amin inşallah ya evet biliyorum zor ama yinede insna eşine karşı öyle olmaz  ben de bir anneyim çocuğum var stresim var banada yazık ama işte bazı erkekler gercekten kıymet bilmiyor
tarafından
Bence stresi agir yasiyo emin ol is bulunca duzelicek bazi erkekler zorlugu fazla kaldiramaz saga sola saldirir
(63 puan) tarafından
İnşallah düzelir ya evde huzursuzluklar kadar kötü birşey yok ben gözünden yaş gelmeden uyuduğum bir gece bile yok ailemddn uzağım öyle zor ki
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Çok üzerine gitme canm sen üzerine düşeni yap oda iş bulunca kendini toparlayinca herşey eskisi gibi olacaktır eminim 
(63 puan) tarafından
İnşallah ya oyle olur
0 oy
tarafından
biz kadinlar ilgiye merhamete alistigimizda en ufak sey bizi etkiliyo sende onlarfan birisin kuzum. sikma canini aksine esine destek ol ev is degisikligi onuda yipratmistir gecim sıkıntısı da buna eklenince cok normal onunla konus dertleş herseyin yoluna gireceğini  soyle ama suanda bencillik yapip beni neden uzdun beni aglayiyosun deme cnm. sende kafana takma bebegine yeni evine esine odaklan biriniz daha dik olmasi gerekiyo emin ol ise girince her sey yoluna girer
(63 puan) tarafından
Amin inşallah öyle olur ya Allah razı olsun desteğiniz için
0 oy
(7,554 puan) tarafından
İs  bulmadan ne diye sizi peşinizden sürüklemiş ki çok tedbirsizce bir hareket .. 
(63 puan) tarafından
Aslında eşimin ailesi burdan amcası çocukları işin hazır gel dediler bir fabrikaya alacaklardi sonra bir ay oldu alınmadı biraz mağdur olduk ordaki herşeyi bırakıp geldi oda böyle olacağını bilmiyordu biraz kandirildi yoksa tedbirsiz değildi bize kesin iş hazır dediler ya
0 oy
(22 puan) tarafından
Canim kesinlikle is bulamama stresi bide 2 aylik bebeginiz var ayy gercekten cok zor esinin isi. Erkeklerde hep yuvayi gecindirme stresi vardir adamcagiz cok zorlaniyor belli. Sana davranisi tabiki dogru degil ama su donemde mecburen bazi seyleri gormezden geliceksin. Tabiki herseyi kabul edip kendine de surekli hakaret ettirtme yoksa bunu aliskanlik haline getirir. Iyisimi sen cok muhattap olma. Destek olmaya calis tabi ama ustune gitme cok. Kizginsa yalniz birak. Ayrica sakin aglama. Sen Artie bir annesin. Zayif ve gucsuz olmak gibi bir sansin yok. Bebegin icin guclu ol ve ona karsi hep guler yuzlu gorun. Insallah kocan is bulur da yuvaniza huzur mutluluk ve bereket gelir canim. 
(63 puan) tarafından
Haklısınız zaten böyle yapınca uzulunc e bebeğimi hak.etmiyor gibi hissediyorum güçlü olmak lazım
0 oy
(50,493 puan) tarafından
bakara suresi dinle canim evde
(63 puan) tarafından
Öyle yapayım her odada mi ayrı ayrı açayım
(50,493 puan) tarafından
yok kiz sesli ac yeter tek odada. abdullah altun var sesi cok guzel onu dinle
(63 puan) tarafından
Tamam öyle yapayım alalh razı olsun tavsiyeniz icin
(50,493 puan) tarafından
ya vedud zikri cek bide
(63 puan) tarafından
Cekecem çok teşekkür ederim
0 oy
(734 puan) tarafından
İş stesi yeni ortam nasıl geçinicez derdi sarmıştır
(63 puan) tarafından
İllaki öyle olur ama benim içinde zor
0 oy
(36 puan) tarafından
İşsizlik psikolojisini bozmuş olabilir. Sorumluluk sahibi insanlar hele de babaysa işsiz olma durumunu kafaya çok takar. Sizin de şuan bakıma ihtiyacınız var aslında ama biraz alttan almaya çalışın. Tartışma çıktı mı oda değiştirin mesela mesafe işe yarar. İnşallah tez zamanda bulur bir iş ve eskisi gibi olur her şey ailenizde
(63 puan) tarafından
Evet çıkıyor hiç yoktan kavga sürekli ve bende sessiz kalmayınca kötüye gidiyor hersey bende bundan sonra sadece susmayı deneyecem
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Canım iş stresi mahfeder insanı. Diyorsun ki ailemi bıraktım. Hangi aile diye sorarlar adama? Senin ailen artık o koca ve bebeğin. Ona destek ol moral ol. Yanında olduğunu söyle sürekli şikayetçi olma
(63 puan) tarafından
Evet haklısınız ama onun ailesi yakınında ne bileyim insan annesi babasından uzak kalmasi da çok kötü ama destek olmam lazım haklisiniz
(8,028 puan) tarafından
Canım tek sen değilsin ailenden uzak olan. Kimi insanların ailesi bile yok. Çok fazla bağlanma böyle. Allah korusun kayıplarında çok üzülürsün
(63 puan) tarafından
Evet ya Çok bağlıyım hani ilk yakınlarında oturdum ya alıştım o yakınlığa ondan biraz üzüntüm ama yine de evimde  huzur mutluluk olsun bana yeter

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 611 göst.
23 Aralık 2021 Aile kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 909 göst.
0 oy
8 cevap 536 göst.
12 Nisan 2021 Aile kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,260 göst.
1 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu