Mrb yine ben yine ayni mevzu kayinpederim esim konusum kendisiyle tamam demiş artik annene soylerim karindan bir sey istemem demiş bende cok hastayim yatiram oyle kalkamiyorum dun gece geldi beni kayinpederim cagirdi yimek istiyordu kaynanamda evdeydi ben cevap vermedim bakdim arka penceremi dovuyor ordan sesleniyor yine cevap vermedim adam gece ac kalmiş bu ise bir cozum bulamiyorun esimde konusuyor fayda yok cagiyo cevap vermiyorum adam israrla cagriyo bu nasil bir olay adamin karsi tv izliyor israrla beni cagriyo
Bence hatanin yarisi kaynananda yarisi kayinbabanda. Adam senden yemek istio karisida duyuyo nie kalkip kndi wermio ikincide gelin ewde belki musait deql belki isi war nie cami wuruon. Canim onlar oyle yuzsuzse sende yuzsuz ol kocani falan katma araya sen direk adama de. Karin ben miyim banane de isim war de bi iki kiz zaten istemez
O nasil bisey ne arsizlik arkadasim karisi yapsin
senin kayinpederinde var ne varsa bilerek yaouyor demekki uzak dur
Canim karisina soyle karisi kiskanmiyormu, karisida umursamasa ,seni cagirirken qayinpederine soyle, afedersin De Ben hamileyim birileri olsunda bana baksin 'beni neden rahatsiz ediyorsun karin var yapsin neycin evlendinnki sen, vallahi Ben Boyle soylerdim.
Hamilelikte.imtihanın demekki bu sabret allah mukafati vercek sana ben kayin pederimle degil kaynanamla konsurum hicmi vijdanin yok su doguma kadar sabredemiyorsunuz bu halimle himxet bekliyorsunuz alip oglunu cikcam de yada esinlr konus ayri eve cikin bence ama elinden geldikce agir kinusma bak evlat bekliyoruz ne ekersek onu yaslilikta bicicez ne mutlu sana kimsenin hakki yok senin hakkin oluyor ahrette hersey lazim bize
K.BKMA AMA CNM O ADAMDANDA HAYİR GELMEZ HİC GOZUM TUTMADİ DELİMİDR NEDİR OLE SEYMİ OLURYAA BUZMNDA KMSEYE GVN OLMAZ NEME LAZIM SEN UZAK DUR DURABLDFN KDR HATTA HC KNSMA MÜMKÜN OLDUKÇA ÇÜNKÜ HERSY BKLENİR
sinirden gülüyorum omrumde boyle ***** adam duymadim bosver kardesim ölsün acliktan
Yanlis anlama ama senin bu kayin pederinde var bi isler bu davranislar normal degil karisi evde ve senden hizmet bekliyor o kadar insan konustu etti neden hala israrla sen? Ben artik bu adamdan huylanmaya basladim acikcasi..ayrica kaynanan olacak kadın duymuyormu gormiyormu senden istedigini adam sana bagirdiginda kalksin kendi yapsin niye ondan istiyosun ikide bi bana soylesene desin yani sana seslendigi esnada kaynanan atlasin ortaya..icin fesat pis fikirli diceksin belki bana bilmiyorum ama bence bu adamdan uzak dur hic hos degil bu hareketler..kapıdan cvp vermiyosun gidip duvardan camdan vurmak seslenmek nedir suan ben bile sinir oldum bana yapsa valla yikarim Ortaligi
Kuzum gerçekten bu işte bi anormallik var duymamazlıktan gelsen senin evine gelip pencereye vurması sürekli seni çağırması bı daha beni çağırma yapamam desen tmm yaşını başını almış saygı hürmet gostercez ama anlattığına göre bu çok fazla cnm gelmiycm artık desen kendine dikkat et lutfen
Ya artık takma.senin kendi durumun sana yetmiyormuş gibi bi de kayinpederinin ihtiyaçlarını mı gidereceksin. Karısı olmasa, yaşlı olsa, sana muhtaç olsa anlarım. Bu kadarı fazla ama.seni bildiğin suistimal ediyor.karisi neye duruyor ?
Kayinpederinle oturup konusuyor musun hic yani bana iş yaptirma falan değil. Hani normalde muhabbetinz nasıldır
Allah dəhşət. Elə bilirdim belə mövzular,problemlər təkcə azərilərdə olur. İnanın bizdə də ailələr var ki gəlini qul kimi işlədirlər.qaynanalar ərinin alt paltarından belə xəbəri olmur .və bu onların uğuru kimi qiymətləndirilir. Əziz qadınlar ilk əvvəl özümüzə hörmət qoydurmağı öyrənməliyik.Acı dilini işə sal bacım,qaynatanın üzünə de ki canım ağrıyır .
yazıları okudum inan şaşırdım. ..böyle baba olmaz ..sen hizmet etmeyince açmı kalacak.baksin işine. ben burda art niyet ararım. uzak dur kardeşim. Bu zmn da kimseye güvenilmez. sen eşine bak gerisi yalan.kaynananla kayinpeder in gecinemiyor,anlasamiyorsa onlara sen bakacaksin diye bişey yok.herkes basının çaresine baksin.bu kadar hizmeti ben eşime yapmiyorum:) o bana yapıyor. deil ki kayinpeder e yapacaksın. bak keyfine bak eşine güzel kardeşim. gerekirse kiracaksin.herkes haddini bilecek.varsa bişey oğlu yapsın sen deil!!!
401,983 soru
12,034,180 cevap
36,262 kullanıcı