0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (371 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah 

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Deprem yardımlarının belirsizliğinden sonra insan bi çekiniyor 
tarafından
harbu ha nereye gıdıyor bu yardımlar
(371 puan) tarafından
Bekir develinin sayfasını takip ediyorum canım yanlış bişey olacağını sanmıyorum ama
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Hiç birimiz devletten zengin degiliz bir sürü vergi veriyoruz yedigimizden giydigimize kadar bi zahmet devlet diksin yeşertsin ormanları. Para istenen hiç bi yardıma inanasım gelmiyor artık 
tarafından
aynen katılıyorum. biz sefalet içindeyiz adamlar dört dörtlük yaşıyor hala daha fakirin cebindeki 10 lirada gözleri
(2,263 puan) tarafından
Deprem olur para sel olur para yangın olur para  . Nerede bu paralar ben hiç denk gelmedim selde yangında depremde devletin yardım ettigi kimseyi
tarafından
niye yardım etsin ki bacim bizden alıp sarayda bizim paralarla sefa sürmek varken :))
(83 puan) tarafından
Ne kadarda kör ve nankörsünüz
tarafından
biz mi körüz siz mi aceba:)
(2,263 puan) tarafından
Tam tersi kör olan sizsiniz. Nereye gitti onca toplanan deprem parası püff kaydoldu buda öyle olacak
tarafından
demi bide bu parayı toplayanla yangın çıkaran aynı kişi bile olabilir artık herşeyi beklerim onlardan
(83 puan) tarafından
Araştırsan bulursun paranın nereye gittiğini bir sürü ev yapıldı ve hala yapılıyor depremzedeler için. Kalbiniz ruhunuz fesat kimseye bı hayriniz yok sadece uzaktan para hesabı yapın. Umarım afetlerde toplanan paraların ne yapıldığını yaşayarak görmezsiniz
tarafından
verdiğimiz vergilerle yapsınlar işte onu bizim 10 liramıza kadar mi düştü bu devlet lüks sefa içinde yaşıyorlar azıcık az yiyip ülkeye harcasınlar parayı
tarafından
onun yerine devletin ilacını karşılamadığı için yürüyemeyen smalı bebeklere yardım yapmayı tercih ediyorum nerden biliyorsun kimseye faydam olmadığını
(83 puan) tarafından
Ülkeye harcanan paraları görmüyorsunuz eleştiriye hakkınız var ama siz yapılanları sifirlarsaniz nankör olursunuz para olunca kendinize yiyip için benim sayemde diyin  para olmayınca devletten bekleyin kimin rahatlık içinde sömürdugu belli
tarafından
biz kendi kazandigimizi yiyoruz üstüne vergimizide veriyoruz kimseyi sömürmüyoruz ama bizi sömüren çok
tarafından
devlet bizi yemesin yeter onlardan bişey bekleyen yok sanki kendi parası devletin senin benim param onlardaki de
(83 puan) tarafından
Devletin yediği ne anlamadım vergiyi herkes veriyor tüm devletlerde olan bişi sanki senden özel aliniyor gibi ne kadar çok malın varsa o kadar çok vergi ödersin.
tarafından
tamam işte vergi veriliyor zaten bide niye onu bunu bahane edip para toplanıyor. bizim paralarla saray yapılıyor verdiğimiz vergiyle
(83 puan) tarafından
Zorla para toplayan yok ki bacım vermezsin olur biter. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güzel bı sarayı olmasın mi yani diğer devletlerde de saraylar var çöplükte mi yönetilsin millet. Hem millete de o kadar şey yapılıyor ama hala aglıosunuz gözünüzü toprak doyurur
tarafından
he yav tamam sizinde anca toprağa girince gozunuz açılacak at gözlükleri gözünüzden çıkacak. ayrıca zaten yapılan yardım da yine zengin olana yapıldı fakir hala fakir
tarafından
zorla da alıyorlar yeri gelince
0 oy
(14,065 puan) tarafından
O kadar yardim topladılar yaptıkları bisey yok ortada buda yalan olur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 89 göst.
+2 oy