0 oy
144 göst.
Aile kategorisinde (3,237 puan) tarafından
Kızlar nasıl olucak bilmiyom ama geçen yıl eşimin iş geregiyle bir ay köyde durduk sadece kira oarasi ödedik paramız fazlasıyla cebimize kaldı hem kaynanamda gel köyde dur diyor eşimde git diyor maddi sıkıntı çekiyoruz o da siz olmazsanız ben evde yemek yemem iş yerinde yerim diyor ee biz olmazsa klimada calismiycak evede alışveriş olmuycak . O yüzden eşimle benim ortak kararımız biz koydeyken eşim para biriktir ek bende orda yevmiyeye falan gideyim diyorum ilk kez ayrı kalicaz sizce dogrumu nasıl olur bu yüzden gidilir mi köye kafam allak bullak

5 Cevaplar

0 oy
(1,499 puan) tarafından
Bence gıdılır durumunuz ıyı degılse hem bazen esınden bıraz ayrı kalmak özlem artıgı ıcın sevgısını daha ıyı anlıyorsun fazla kalma ama
(3,237 puan) tarafından
İşte en fazla bir ay o sürede eşim borçları ödeyip eve alışveriş yapmayıp iş yerinde yicek içecek nasıl olsa akşam yemeği çıkıyor bekarlar hep ordan yiyor  e biz yoguz tek başına gezmeyede gitmez biseyde yapmaz tek sigara i kadar
(1,499 puan) tarafından
Gıt canım dedıgım gıbı kalma fazla
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Mecburiyet varsa biraz fedakarlık yapmak gerekiyor malesef
(3,237 puan) tarafından
Of ilk kez ayrı kalicaz o biraz içime acı gibi çöktü kışın yokluk çekmemek için gidicem inşallah rahat gecerde
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Durumunuz kötüyse Bi süre idare edeblrsinz bence köynz uzak değilse tatl gününde gdeblrsin yda o gelr yanına
(3,237 puan) tarafından
2 buçuk saatlik mesafe 8 inde gitmiş olucam eşim bı hafta sonu düğün için tekrar gelicek sonra 2 hafta ayrı kalıp sonrasında bı gelen gidenle donucem
(4,098 puan) tarafından
Bence olr çnkü durumumuz iyi değil diyosn yda bulnduğn yrde işe gircn
(3,237 puan) tarafından
Evet canım yevmiye ama olsun en azından bı ayda olsa eisme yük olmam
0 oy
tarafından
Gidilir canım neden gidilmesin 
(3,237 puan) tarafından
Maddi sıkıntı dan dolayı mecbur canim
0 oy
(1,691 puan) tarafından
hidilir canim biraz idare ederseniz bi kac ay rahat edersiniz birikimle
(3,237 puan) tarafından
Evet kendime çalışsam yevmiyeler olmuş 100 TL on çalışsam bin TL eder onun yarısını kendime yarisini eşime yollarım taksit öder kaynanam çocuğa bakicakmis zaten ben bakarım sen çalış diyor
(4,098 puan) tarafından
Nerde 100 TL imş ve ne iş yapacaksın canm
(3,237 puan) tarafından
Elma erik toplama falan yaz elması toplanır yavastan
(4,098 puan) tarafından
Hm anladım canm koly Gelsn şmdidn

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa.. (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 329 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (935 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 322 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 216 göst.
15 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu

405,945 soru

12,168,020 cevap

36,631 kullanıcı

...