Simdi beni linçleyecek bir grup gelecek ama inanin umrumda degil O kadar sinirliyim ki anlatamam...Burda yazilan bazi seyleri gorunce şok oluyorum.Her gun lanet okuyoruz kiz cocuklarini ya da kadinlari öldurenlere .Ama biliyor musunuz bu katillerin , psikopatlarin boyle olmasinin sebebi maalesef ailelerin yetistirmesi ve bilincsiz bir anne baba yuzunden oluyor...
Simdi ne alaka diycekler aciklayayim .
Erkek cocugu olan anneler siz cocuklariniza PASAM,ASLANİM, GOSTER BAKALİM PİPİNİ , BENİM OGLUM İSTEDİGİ KİZİ ALİR ,BENİM ASLANİM SU MU İSTEMİS HEMEN GETİREYİM , YA DA KİZ COCUKLARİ VARSA ONA ,ABİNE KALK SU GETİR , ABİNİN YEMEGİNİ HAZİRLA .ERKEK ADAM İS YAPMAZ .
Gibi cumlelerle yetistiriyor kimi anne ve babalar .Ve maalesef bu o kadar yanlis ki.Cunku cinsel kimlik bebeklikte olusmaya basliyor ve bebekken rastgele egitilen , sacma sapan davranilan ve cok yuceltilen cocuklar ya sapk oluyor ya da psikopatt .Cunku bu erkek cocuklar istedigi her seyi elde edebilmekte ozgr oldugunu saniyorlar.kimse durduk yere sapikk , psikopatt olmaz.Kimi boyle bir durumda bu sapkinligi ya da bozuk olan psikolojisini psikologlar , terapilerle duzelebiliyor , kimi de toplumda kaybolup gidiyor...
Neden yaziyorum bunu biliyor musunuz ? Cunku burdaki bazi seyleri okuyunca nevrim dönuyor ,şoklara giriyorum , nasil boyle bilincsiz anne ve babalar var diyip bir kere daha yikiliyorum. Daha dün burdaki bir annenin yorumuna yardimci olmak icin yorum yaptim ama bana "benim cocuk yetistirme tarzima karisma , bana akil verme " dedi .Oysa deneylerle kanitlanmis bir seyi yazmistim ...Akilli telefonlar var arastirmamiz saniyeler aliyor.Her seyi ogrenebilirsiniz ...
Bu cocuklar icin cok uzuluyorum . cunku sapik olmasi onun sucu degil ya da cani olmasi ...Bu tamamen yetistirmeyle alakali .lutfen ahlak gelisimi ve kisilik gelisimi icin piaget,ericson,marcia gibi insanlari arastirin ya da direk cocuk gelisimi ve psikolojisi okuyun .Biz insan yetistiriyoruz .Dogurmakla anne olunmuyor .Lutfen dogru adimlarla ;dogru , saglam karakterli, kendinden emin , empati duygusu gelismis cocuklar yetistirelim ...
cunku Boyle insanlar sana zarar , bana zarar , en onemlisi de topluma zarar ...