0 oy
328 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,336 puan) tarafından
Kasığında fıtık cıktı. Cocuk cerrahisi görücek randevu alicam. Sürec nasil ilerliyor kizlar 27günlükde bebegim var zorlanırmıyım dikis felan cok oluyormu bilgisi olan yazabilirmi. Ayni anda sunnetinide yapiyolarmiş.

11 Cevaplar

0 oy
(51,605 puan) tarafından
gecms olsun canim
(1,336 puan) tarafından
Tesekkur ederiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim abimin oğlu oldu daha küçüktü hatta 2 aylık falandı galiba korkma çok sancılı geçmiyor ama sadece anestezi için aç kalması gerekecek o sıkıntı ameliyettan sonra çabucak iyileşir inşallah
(1,336 puan) tarafından
Ameliyat sonrasi hemen eve yolliyolarmi peki.umarim hemen iyilesir sagolasin
tarafından
1 gece kaldılar hem göbek fıtığı hem kasik fıtığı hemde sünnet oldu aynı anda ama sen düşün çok çabuk atlatti çok şükür korkma
(1,336 puan) tarafından
Sagol bilgin icin kuzum. Birdaha tekrarladimi peki fıtığı
0 oy
(375 puan) tarafından
Benimde 3 aylık bebegimde var karininda fitik. 3 yaşına kadar büyük ihtimalle geçer. Geçmezse ameliyat dedi. Sizinki erken teşhis edilmiş miydi?
(1,336 puan) tarafından
Hayir canim. Aglarken sisiyordu onun uzerine doktora gittim bi sıkıntı yok demisti sonra baska doktora göstereyim dedim oda fıtık dedi. Sizinde baska doktor fikri almanizi oneririm.
tarafından
Göbek fıtığına belli bir süreye kadar müdahale etmiyorlar bio Gaia kullanın tuvaletini düzenli yapınca zamanla geçiyor
(1,336 puan) tarafından
Anladim insallah sizinkide gecerde ameliyata gerek kalmz
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Görümcemin oglunda vardi oda daha bebekken ameliyat oldu ama cok sükür iyi geçmişti yani yalan olmasın 2 aylik falandi ameliyat olduğunda 
(1,336 puan) tarafından
Ay'ıda kucukmus benimki 3yasinda cok hareketli Allahim nasil olur bilemedim bebegimde yeni dogdu. :(
(9,620 puan) tarafından
Muhtemelen genel anestezi uygulanır ameliyatı rahat geçer ama sonrasında da korkma azda olsa ağrısı olacağı için fazla hareket etmez edemeyecegi için sonrasını da insallah çabuk atlatır..yanında destekcin varmi bebeğinle ilgilenebilicek
(1,336 puan) tarafından
Tabi illaki agrisi olur . Insallah esim var annemde var ama 4 yasinda kardesime bakiyo bir sekilde bi caresini bulucaz bakalm umarim kolay olur
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Benim oğlum bir buçuk ay önce oldu daha 7 aylıktı 

Benimki kaldrdiysa  seninkide  kaldirir  uzulme.  Herşey geciyo  bi hafta zor olur
(1,336 puan) tarafından
Sizede gecmis olsun canm insallah hersey guzel ve kolay olur.. dikis kactaneydi acaba
(3,531 puan) tarafından
Estetik  dikiş  oluyo
(1,336 puan) tarafından
Anladm tmm cnm
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım laporoskopik yaparlarsa dikiş az olur. Yapılıyor mu laporoskopik sordun mu? 
(1,336 puan) tarafından
Suanda sadece cocuk doktoru gördü ve cocuk cerrahisine yolladi randevu alip en kisa zamanda gidicem detayli bilgiyi o verir sanirim.
(1,336 puan) tarafından
Laporoskopik ne demek oluyor onlarmi karar veriyor buna
(13,313 puan) tarafından
Kesmeden daha doğrusu minik delikler açarak giriyorlar içeri sorarsın eğer oluyorsa daha güzel olur senin için
(1,336 puan) tarafından
Ya oylemii tesekkur ederim ya mutlaka söylerim doktora ❤
(13,313 puan) tarafından
Evet canım Allah şifa versin ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kız kuzenim olmuştu yıllar önce hemen iyileşti korkmayın Allah şifa versin 
(1,336 puan) tarafından
Aminn kuzum sağolasın
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Nasil oldu dpktora götürdüm canim yani nasil fatk etin yanliş bisry oödugunu cok gecmiş olsun
(1,336 puan) tarafından
Benimkinin bebekliginden beri katılması yani şiddetli aglamasi vardi aglarken nefesi kesiliyordu bu gibi seylerde aglama,ıkınma vs.. fıtığı tetikliyormus sag kasiğında ağlarken şişme farkettim bunun uzerine doktora gittim ve fıtıkmış malesef
(4,175 puan) tarafından
Allah şifa versin canim benim
(1,336 puan) tarafından
Aminnn sagolasin
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 

Benim oğlum da fıtık ameliyatı oldu 2 ay önce 14 yaşında 

Hemen atlattı 

İlk gün ağrısı oldu sadece 

Kasik fıtığı mi sizinki
(1,336 puan) tarafından
Evet sağ kasıkda sadece. Insallah canm ya benimki daha 3 yasinda sizede gecmis olsun. Tekrarlama durumu oluyormuymus?
(12,269 puan) tarafından
Valla hiç birşey demediler kuzu biz abiyix 14 yaşında oğlum
Çok şükür bir sıkıntı Yok tekrar eder de demediler
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah sende oğlun da kolay atlatırsıniz bu süreci  hiç bı fikrim yok ♥️
(1,336 puan) tarafından
Tesekkur ederz.umarim canm
0 oy
tarafından
Yaa kıyamam mınnacık bedeniyle ameliyat olacak

İnşallah çok kolay atlatırsınz. Cnm geçmiş olsun ❤️ 
(1,336 puan) tarafından
Ameliyatin kucugude buyugude zor canim aminn tesekkur ederiz. Allah kimseyi hastane koselerine düşürmesin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 400 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 544 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.

410,074 soru

12,329,936 cevap

39,195 kullanıcı