+1 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Turkiye ne hale geldi cidden yasamak istemiyorum bu dunyada her gun yok cocugaa tecavjz yok kadin cinayetleri yok yanginlar bu yandan virus 2 senedir turkiye dunya ne hale geldi psikilojimiz iyice bozuldu ben cocugumdan korkuyorum artik Rabbim evlatlarimizi korusun bune boylee dur diyen yok buna nolcak sonumuz Allahimm 

3 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Aynen ya en yakınım bile kızımı kucağına alsa hemen gozetliyom artik korkar olduk ya devir acayip değişti 
tarafından
Sorma canim artik korkuyorum psikolojim iyice bozuldu ya bizede bisi olursa diye kimseye bisi olmasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet ya neden dur denilmiyor bunları yargılamayanlari görevden alacaksın .. hakimler savcılar ne işe yariyorlar uğraşmak mi istemiyorlar madem dirsek çürütup avukat savcı hakim oldun suçlularada hakettiği cezayı versinler temizleye temizleye içimizdeki hainleri bitiremedik 
tarafından
Bastakiler oturdugu yerden para yiyor bedava gelen tatli her zaman Allah onlari kahir eylesin dert versin derman vermesin insallahhhh kadini keserler serbest ya gunlerdir yangin var hicmi mudahwle etmessin cay atiyo millete ta.k gecer gibi
tarafından
Nasıl ya tomalar jandarmalar memleket memleket itfaiye araçları gönderildi iki duyma bilgi ile bastakileri suçlamak ne kadar basit bizim gibi küçük bir şehirden bile kaç tane itfaiye aracı müdahale için gittiler medyanin sizi etkilemesine nasıl izin veriyorsunuz memleketi yönetmek kolaysa siz yönetin daha napsinlar havadan ayrı yerden ayrı müdahale ediliyor tanidiklarimiz bile nurdan gidenler bile paylaşım yapıyor nasıl mücadele ettiklerinin
tarafından
Gercekten pess diyorum size baskada hic bisi demiyorum medayami gördük medya haluk levent olsun oyle unluler en cok desteği veren fRkinda iseniz sadecd yangin meselesi degol neddn benim kadinlarim öldürülüyor ceza almiyo o pislikler neden çocuklarıma tecavuz edenler iceride degilll nedennn  sizin gibi devleti alkislayan koyunlar yuzunden turkiye vu halde
tarafından
Diğerleri başta olsaydı şuan Suriye'den Filistin'de bir farkımız olmayacaktı işi siyasete baglamayin hemen her yönetim yerinin amiri müdürü atanır herkes kendi işinden sorumludur işini hakkiyla yapan vardie birde yapmayan vardır .. içimizdeki hainleri temizleye temizleye bitiremiyorlar .. devlet gitsin diye her türlü oyunu fesatligi çıkaranlar sonra devletin üstüne atanlarla çevrili her taraf çok iyi biliyorsanız siz yönetin size oy verelim siz buraya particilik yapmaya gelmişsiniz sorun paylaşmaya değil iyi akşamlar
tarafından
Particilik.ile alakasi yok gorduk suriyeliler ulkesinde degilki turkyede hade ablacim hadee git alkis tut hadee iyi aksamlar
0 oy
(11,085 puan) tarafından
Türkiye de adalet olsa o tecavüzcü pisliklere şöyle güzel bi şeyler uygulasalar ama yapan kim nerde kendini düşünen adam varsa başta o var 
tarafından
O bastakileri tutan koyunlarinda Allah cezasinj versin
(11,085 puan) tarafından
Orasına bisey diyemem herkesin özgür iradesi sadece Rabbim doğru yolu göstersin hepimize

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 944 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pamira (4,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,476 göst.
0 oy
8 cevap 366 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu

405,649 soru

12,154,744 cevap

36,588 kullanıcı

...