İnanamiyorum şu zihniyete ya inanamiyorum!!! .Kaygi bozuklugum ve anksiyetem var .Şu sacma sapan fikirlerinizi Allah aşkina kendinize saklayin .açiklama yapmaktan yoruldum .Haberlere uzulup gordukce ,delircek gibi oluyorum, hamileyim ve bu yuzden ilaclarimi ve tedavimi birakmak zorunda kaldim .En agir antidepresanlari kullandim yillarca .Ya hosunuza gidecekse uzgun postlar atayim ve delireyim en sonunda .Her dk instagramda olanlari gorup fenalasiyorum!!! Fenalasayim .Bunu istiyorsun galiba .Benim de kendimi toparlamaya ihtiyacim var ya .Kendimi iyi hissetmeye ihtiyacim va r!!! Boyle eglenceli seyler yaparak kafa dagitmaya ihtiyacim var ! Acip kalbimi baktin mi ?? Bu ugurda neler yaptigimi biliyor musun ? bilemezsin... Bu sekilde giderse ya kendime zarar vericem ya da bu psikolojiyle en son bakirkoye gidicem ! Birisini yargilamadan once ,o insanin neler yasadigini ,ne hissettigini , hangi durum karsisinda nasil bir tepki verdigini ,karakterini , mizacini , psikolojik ve fizyolojik durumunu ve niyetini bilmen lazim.Bilmiyorsan lutfen sus !