0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sadece anne sütü alıyo. Geceleri ben dayanamıyorum 3 satte bir kalkıp emziriyorum. Sanki doyurmasam acından ölücek gibime geliyo. Uyandırmasam kalkmaz heralde. Denemedim hiç bilmiyorum. Kimiside 2.aydan sonra gerek yok diyo. Siz napıyosunuz? Kendinin kalkmasını mı bekliyosunuz yoksa emziriyo musunuz sık sık?

4 Cevaplar

0 oy
(52,408 puan) tarafından
benimki memekoliktj o yuzden bilmiyorum normali nasil ☺️
tarafından
Ahaha memekolik tuttum bunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bırak uyusun canım çocuk şimdi byle alıştırırsan sonra ilerde saat başı kendi ister meme pertin çıkar valla bırak uyusun dha kocaman olmuş ben hiç uyandırmıyodum o aylarda acıkınca kendi uyandırıyodu beni. Gece uykusu da en az meme kadar önemli uyicakki büyüyecek :)
tarafından
Bilir tabi ben ilk doğduğunda öyle alıştırdım uyandırmadan emzirir yatırırdım şimdi 14 aylık acıkınca uykusunda saçımı çekiyo beni uyandırıyo emziriyorum uykusunda emiyo uyumaya devam ediyo :D ama 5 aylıkta aynıydı acıkınca kımıldanır beni rahatsız eder uykusunda emerdi bazen 4 5 6 saat uyuduğu olurdu. Emin ol dinlenince dha iyi oluyo hiç vicdan yapma kendne de eziyet etme 6 aylık tosun gibiydi oğlum kilo alımı da iyiydi yani sadece emiyoken aç kalmaz aç bebek uyumaz öyle düşün
tarafından
Ay sağol valla içim rahatladı. Sanki emzirmessem aç aç uyuycak gibime geliyo içim rahat etmiyo. En son 23.30da emzirip uyuttum. Şu an zor tutuyom kendimi emzirmemek için jdkd
tarafından
Alıştırma çocuğu valla dene birkaç gün sna da yazık evhamlanma o kadar canım daha 2 saat olmuş emeli midesi büyüyo zamanla emme yeme sıklığı da uzuyo sakin ol ve bebeğini elleme güzel güzel uyu alarmda kurma eminim ilk gecen olduğu için kımıldasa uyancksın zaten :)
tarafından
Bu sondu daha ellemem teşekkürler bilgilendirme için :)
tarafından
Hadi bakalım rica ederim :)
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Kendisi kalksın canım sen uyandırma
tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Artık uyandırmana gerek yok canım ben 3 aydan sonra hic gece beslemedim karnını guzelce doyurup yatırdım kilo sorunu da yasamadık cok sukur
tarafından
Canım ne yaptın?
tarafından
Bırakıyım kendi uyansın o zaman teşekkürler.
(3,520 puan) tarafından
Valla kuzum ambulansı aradım gelmedi ates 40 olmadan gondermiyoruz diyor bende soguk suyun altına soktum sonra dustu cok sukur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 275 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
27 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,434,661 soru

23,595,497 cevap

305,775 kullanıcı

...