0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bikac gündür sabahları boğazım açıyordu. Gün içinde hapşuruyodum bikac kere üst üste sonra burnum akiyodu. Dün gece iyice hasta gibi oldum emzikliyim ilaç ta alamiyorum bunlar korona belirtisi olabilir mi. Nezle gibi geldi bana ama insan burnu aksa korona mi oldum diye düşünmeden edemiyo

3 Cevaplar

0 oy
(810 puan) tarafından
Ztn grip gibi belirti gösteriyor bende gribim sanmıştım 1 hafta sonra tat koku gidince test vermiştim
tarafından
Yaa demee! Bende bebeğimden korkuyorum ya. Emzirirken falan maske takıyorum. Soğuk su içtim ondan mı dedim ama her yaz içiyordum. Yaz günü neyin gribi nezlesi değil mi
(810 puan) tarafından
Karışıyor Cbn bende 1 haftadır çok ktuydum grip tim test verdim negatif çıktı ver bir istersen bnde emzirirken olmuştum maskeni indirme ve eline sürekli dezenfektan veya kolonya sür
-Reklam-
0 oy
(754 puan) tarafından
Ben grip oldum canım şuan gribim iki gün önce test yaptırdım çok şükür Corona çıkmadı
0 oy
(644 puan) tarafından
Valla cnm.bende ates olmustu halsizlik burun tikanikligi tat almama bacak ve sirt agrisi sidetli bir sekilde olmustu
tarafından
Yok bende böyle değil. Köydeyim hastaneye gidemedim Almanya'dan gelen akrabada hızlı tanı kiti varmış onla test yaptık negatif çıktı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
19 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmeleklerim (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 385 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,055 soru

24,395,565 cevap

349,724 kullanıcı

...