0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (3,762 puan) tarafından
https://vm.tiktok.com/ZSJtytPNk/

Sürekli ahlak ve namus bekçiliğinizi KADİNLAR üzerinden YAPMAYIN ( kadının düşmanı olan kadinalra gelsin..)

1 cevap

0 oy
(684 puan) tarafından
Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır diyor videoda sen kadın düşmanı kadınlara gelsin demişsin algılamada mı problem var yoksa anlamada mı sen şimdi burda birine mi laf soktun kendine mi ben anlamadım valla 
(684 puan) tarafından
Bence de sen git başka meşgaleler bul kendine baksana seni burda benden başka takan yok bende kirli kalbimle seninle uğraşmam sen temiz kalbinle buralara göre değilsin :)
(13 puan) tarafından
Böyle zihniyetlere anlatamazsın Sevdaa, bunlar sadece kadınlar açık giyinince bakıyor sanıyor erkekleri. Oysaki öyle oros.pu ruhlu erkekler var ki çarşaf giy yine bakar. Bunlar kadının düşmanı işte, ne geldiyse bunun gibiler ve bunun gibi sariklilar yüzünden geldi başımıza.
(3,762 puan) tarafından
Aynen öyle cancağızim oyzdn uğramıyorm birşey demiyorum ona. Ver gör gör takan varmiys yokmyms beni merak etme seven sahiplnn kendimce bir kitlem var Allah razı olsun onlardan dA❤️
(684 puan) tarafından
Ben geldim gelmez olaydın ama haklısın sarık düşmanlarına da ihtiyaç var dünya da cehenneme odun lazım dikkat et bizim gibi sarıklıllar yüzünden Allah bela vermesin başına ne de olsa her şey bizim başımızın altından çıkıyor ama verirse de bu sözünden bil tamam mı
(3,762 puan) tarafından
Ne ddgni anlayamıyorum ben sana düşüncelerin yanlış olduğunu dsndgm için öyle ddm kbkma ama kadına ne sbble olursa olsun haketti denilmez
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 849 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (621 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 338 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linkin (21,285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
4 Nisan 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (6,348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,626 soru

23,763,882 cevap

315,561 kullanıcı

...