0 oy
435 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kızlar saçlarım aşırı dökülüyor diye kına yaktım annem besler dedi ama kac saat sonra yıkamalıyım onu bilmiyorum. Anneannem yarım saat - 1 saat yeterli olur dedi. Annem de en az 6 saat durması lazım diyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?:angel:

6 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Sabah sür  akşama kadar yıkama normal kına  mi
tarafından
Simdi surdum aksama kadar bekletiyim o zaman evet normal ele yakilan kinadan
(128 puan) tarafından
Akşama kadar beklet canim
tarafından
Tamam canm tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ben 1 gün bekletiyordum canım.hem saçı besliyor hem dökülmuyor bide saçın azsa gürleşiyor saç
tarafından
Evet canm annem de oyle dedi de o yuzden sürdüm dogumdan sonra asiri dokulmeye basladi gectigim her yerden saclarimi topluyorum onlerden açılmaya basladi artik psikolojim bozuldu ben de bi umut kina deniyorum insallah faydasini gorurum. 1 gun derken bugun surup ertesi gun mu yikiyosun
(1,015 puan) tarafından
Evet sacım bugun yaktıysam ertesi gün yıkadım. Biraz zor oluyo ama bnce beklemesi gerek hemen yıkarsan cok girmiyor saça.
tarafından
Gece nasil yatabiliyosn o sekilde canm yakmiyo mu ben suan rahatim ama gece yatarken yakar sanki
(1,015 puan) tarafından
Yatarken sacıma strec sarıp üstüne de kullanmadıgmz Bi tülbent sarıp yatıyordum alt tarafi Bi gece zaten o kadr rahtsz etmez. Hem hiç yakmıyor şimdi sıcak gbı gelsede kına soguyunca kafan dahada buz  gbı oluyo. Ama şaçın acık renkse ister sabahtan aksama kadr beklet
tarafından
Uclarda boya var da dibim koyu renk canm cok kizil olsun istemiyorum zaten benim icin beslemesi daha onemli
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Nenemler 1 gün boyunca yıkamıyordu. Bence yıkama daha bi gece üstüne uyu
(1,151 puan) tarafından
Fafana poşette geçir iyice. Yataga da önlem al eski çarşaf neyim yap. Yarına kadar çok güzel olur vallaha bence yukama
tarafından
Hafiften kasinmaya basladi normal mi ya
(1,151 puan) tarafından
Kz nolcak kınadan.
tarafından
Ne bileyim ilk defa yapiyorum kaş yapayim derken göz cikarmayim sonra :D alerji falan yapmaz di mi
(1,151 puan) tarafından
Yok merak etme. Saçımız azıcık kirlense yine kaşınıyor yani
0 oy
(374 puan) tarafından
Aynen en az 6 saat dursa tan guzel olur 
tarafından
Tamam canm sagol yatmadan once yikarm oyle yatmak isterim ama her tarafi batirirm diye cesaret edemiyorm
(374 puan) tarafından
Aynen iyice de kurut renklo bir havlu da kat alta gecmesin cikmaz lekesi yastigindan yoksa
0 oy
tarafından
ben gece yakiyordum sabah kalkinca yikiyordum
tarafından
Yatak batmiyo mu peki
tarafından
sariyorum başımı güzelce
tarafından
Tm canm sagol
0 oy
(615 puan) tarafından
Gündüz yaktiysan 5 altı saat normal vede arada güneşe cik.gece yaktiysan bütün gece kalsın cnm anca tutar 
tarafından
Oglen 1 de yaktim canm gece yatmadan once yikayim olmadi
(615 puan) tarafından
Olur yeterli bnce

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 996 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (9,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy