Burda eşler birbirine birşey aldığında eslerinizle kavgami ediyorsunuz kaç oldu aynı yorumu alıyorum 3 yıldır burdayım bu üçüncü evladım ve ilkkez kokusunu içime çeke çeke sevmek kucağıma amak nasip oldu o kadar bebek resmi paylaşılıyor birkez kimseye çocuğunla hava atma demedim hepte rabbim hayırlı evlat eylesin diye dua ettim
Tartışma amaçli değil postum Sadece merak ettim
Bir önceki postuna yazmadım ama yorumlarını okudum ve çok üzüldüm yani yorumlara çünkü postlarini hatırlıyorum 2 evladını toprağa verdin felç geçirdin neler neler.... Ama buradaki insanlar linclemeye yer arıyor rabbim mutlulugunu daim etsin eşinle rabbim bekledigin zor günlerin mükâfatını sana evladinla verdi toprağa verdiğin evlatlarinda sana diğer dünyada kefaretin olucak rabbim sağlıkla buyutmeni nasip etsin
Burdakileri tanımıyorum ki eşimle de burdakilerin yaşantısı için tartışma yapayım . Çevremde Kendi dengim olmayan kişileride kıskanmam Arkadaşlarımı da kıskanma gibi huyum yok. . Rabbim herkesin kalbine göre versin.
Ben seviniyorum hem cinsim mutlu olunca ama neden böyle dediğini anlamadım cnm ☺️
Keşke herkes evinde mutlu olsa ama malesef bazı erkekler varlık gibi birşey tabi bazı kadınlarda var varlık gibi olan varlık ne diyecekler şimdi ne oldukları belli olmayan birsey işte
Ama soyle de bir gercek var kiminin durumu var Bı altın kolye alır kiminin yok diye bısey almamasıda dogru degil esinin sevdıgı meyveyi alır yıyecegı alır bı ihtiyacını fark edip alır onemlı olan ona deger verdıgımı hısetırmek yanı kavga edeceksen bu yızden ederim Jersey maddiyat degil yada maddiyat degerle olculmez sen elındekıyele deger vermeyi bil yeter
Başklarının eşinin alıp, eşimin almadığı şeyler için kavga etmedim.. Ama yalan yok, burda görüp millet karısı hamile diye evi süpürüyormuş, ben ev süpür de demiyorum bari ağır taşıttırma diye laf söylediğim oldu bir kaç kez
1,508,965 soru
24,625,944 cevap
364,828 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın