Kıyamam kız sana bizde sıkıntı çekiyoruz kayınbabamın umurunda değil sürekli ağzında bi laf bana bulaşmayın eşim hamile olduğumu söylediğinde bile iyi *** yediniz düğün borcunuzu bitirseydiniz demiş düğünümde takılan takıları aldı borçsuz evlendircem dedi neymiş onun istediği eşyalar ucuz yollu alınacakmış biz aşırıya kaçmışız kusura bakma da yapmak zorundasın düğün borcuyla kaldık benim abim babam destekçimiz çocuğumun doğumuna 2 ayım kaldı Allah nasip ederse 1 tane bile aldıkları bişe yok evladıma benim ailem aldı babam kalbimde ki sıkıntıdan dolayı zorunlu sezaryen olucam özelde masrafı babam karşılayacak her gittiğimde elime harçlık veriyor eşim tek çalışıyor adam izinli günün de dışarıya mesaiye gidiyor 8 saat 100 tl için ayakta o soğukta bekliyor ben Allaha havale ediyorum eşimin tarafını çok şükür hepsinin kardeşleri dahil gerçek yüzünü gördü şimdi benim aileme düşkün benim tarafıma seni çok iyi anlıyorum ben nelerden vazgeçtim sırf eşime destek olabilmek için Allah görüyor çocuklarımızın rıskını verir hiç üzülme çocuğuna da yansıtma canım