Kızlar annem ve babam sinir hastası ikiside ve 5 kardeş biz hepimiz öyleyiz malesef anne babamıza çekmişiz 4 yıllık evliyim eşimle aram iyi şükür ama her şeye çok kızarım özellikle hijyen konusunda takıntılıyım ve bir lafı 2 kez demek beni delirtir ama kaynanam ve eşimin ninesi hiç hijyenik değiller köye gidince mecbur aynı evde kalıyoruz çocuğum küçük ve kimsede durmuyor kayanam yemek yapar yeriz ama her gün yemekten kıl çıkar çünkü elektrik gitcek diye mutfakta ısık yakmaz ben ilk başlarda susuyordum ama artık dayanamaz oldum laf söyler oldum aç kalıyorum çünkü ve açlik aşırı sinir yapıyor neyse kaynanam ve eşimin ninesi pek laftan anlamaz bir lafı 10 kez dersek anlar yani çay ic der mesela bende canım istemiyor derim neden içsene diye 10 kez derler anca bağırırsak ısrarı bırakır yoksa daha demeye devam ederler her konuda böyle çocuk ağlar yabancıları pek sevmediğinden, cocuk aç emzir diyolar bana bende şimdi emzirdim derim ısrarla emzir derler en son sinirle çocuğu emzirmeye kalkarım cocuk emmez çünkü tok bakın emmiyo iste diye bağırıyorum deli oluyorum nasıl daha sabırli olabilirim onlara bağırmak istemiyorum gerçekten üzülüyorum ama diğer türlü anlamıyolar eşim bile bağırmassan aynı lafı 100 kez derler onlar bağırmaktan anlar diyor ama bağırmak istemiyorum ne yapabilirim lütfen kınamayın gerçekten bu sinir elimde olan bişi değil kayanamlara herkes bağırarak konuşuyor en sabırli insan bile çünku çok garipler insanları çok zorluyorlar kim olursa olsun kayanam ve ninem aşıri garipler yani herkes sen iyi bile dayanıyorsun der bana ama onlari kırmakda istemiyorum