0 oy
550 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,649 puan) tarafından

kızlar giyimparkta yani eski adıyla cok güzel indirim var herşey yarı fiyatına badiler 35 17.5 a geliyor .. esortman altları 20 ..aldıklarını atcam smdi güzeller mi annem baglamalıları napcan dioda 

image

image

image

image

ben böyle tarz seviyorum bide croplar var sahabe bayılıyorm esim iizn vermez yüksek belle giyilir aslında da uygun buşamadım cok kısa .. bide pantolon mor mu taba rengi mi atıcam smdi degiştirymmş ona göre.  iki bebeyle yine iyi yaptm birini anneme bırkarık ablamla eger ablam gidleim demese asla gitmezdm kendimden gecmilim bebek bakımına adamıısım :) 2sene sonunda kıyafet alınca ay cok mutlu oldum yarın olsada giysem:))) 

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
Güzeller canım evde giymelik tam ☺️
(2,649 puan) tarafından
aaa niye evde giyiym kız esortman Almus ablamda hediye bide salvar tayt beyaz badiyide o aldı .. dışarı giyilmicek nesi var yırtık degıl bişey degıl modellide salaş düz badileri dısarda millet giyiyor sacma sacma bunlar tarz en azından
(758 puan) tarafından
Ben kapalı Bi kızım o yüzden ben öyle düşündüm yoksa güzeller tabi güle güle giy
(2,649 puan) tarafından
he ben acıgım cnm saol
-Reklam-
+1 oy
(1,300 puan) tarafından
Hayırlı olsun ama baglamalilar çocuksu gibi
(2,649 puan) tarafından
esime attım bana yazdgı bebek kıyfaetleri degıl mi bunlar diyor :))) bende sacmalama dedim nisa giyer diyor dalga gectı benle:) ..ya giynce cok guxel oluyor düz uzun yırtmaclı badşlerden skldm kız DHA yasım kac 31yasındaym severm bu tarz annem de öyle diyor baglamalı iyi degil onun yerşne bol desenli tisoetleesen alsaydın die ysrın 2tane de ondan alcam pantolon mo r renkmi taba mı alaym
(1,300 puan) tarafından
Taba rengine aşığım kuzum yine de hayırlı uğurlu olsun canım benim renkler ve zevkler tartışılmaz:) güle güle giy inşallah
(2,649 puan) tarafından
öyle cnm bende öyle dedm bazıları takar cocuk gibi olmasn die ablamda öyleydi smdi degisk tarzda seyler alıyor ben sok ne yani abla onu mu alacaksın diyrm alısmıstı düz badılere smdi degisk tarz alıyor crop bile almak istyrm wlla ya .  taba mı alaym mor bi degiskmi ay bilemedm
(1,300 puan) tarafından
Taba güzel
(2,649 puan) tarafından
dmi mor herzön giyemem gibi dur ben yarn tabayla degstrym
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Güle güle giyin :)) mor renginincok sevdim
(2,649 puan) tarafından
ya hiç mor bsey giymedim ya tereddt ettim herşeyin pembe elim pembeye gidiyor :) pantolunu napsam taba rengi mi bu mor renk iyşmi
(1,666 puan) tarafından
Taba rengi her şeyle uyumludur...ama mor renkte hoşmuş ikisi de olur hangisini daha çok sevdiyseniz artık
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hayırlı olsun güle güle giy kuzum 
(2,649 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Saol cnm bnm pantolon taba mı mor mı
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Çok güzel güle güle giy
(2,649 puan) tarafından
Saol cnm pantolon taba rengi mi mor mu
0 oy
(44 puan) tarafından
Sanki sadece evde giyilebilir gibi ben begenmedim
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Evde giyeceksen cok ideal bence. 

Hayirli olsun. Gule gule giy. 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Güle güle giy.  ☺️.    
0 oy
tarafından

Canım halini bana versene benimkinin aynısı :D nerden aldin 

Kiayefetleri hiç benmedim yaa eskingibi çocuk kiayefetleri gibi duruyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 666 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,069 göst.
24 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,091 soru

23,892,917 cevap

321,908 kullanıcı

...