Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
esim ve ailesiyle sorunlqrım
0
oy
424
göst.
8 Ağustos 2021
Aile
kategorisinde
n231231
(
141
puan)
tarafından
soruldu
8 Ağustos 2021
n231231
tarafından
düzenlendi
biz esimin ailesyle beraber yasiyoruz 4 senemiz oldu sayilir 3 yasinda prensesim var 9+1ikinci bebegime hamileyim hic rahat degilim evde uyurken bile istedgimi giyemiyorum afedersiniz iliskimi bile rahatt yasayamiyorum esimle tqrtosamiyorm hemen annesi karisiyo neden oglum sinirli ne oldu ne dedin yine bnm esime karsi konusmalarimi begenmiyomus ama tartisamicakmiyim yani esimle ya hamileyim sadece ilgi istiyorum dedim bi kac trip attm esm sinirlendi tartisk kaynvakide agir konustu kalbim. asiri derecede kirildi zaten kalbimde 3 tane kucuk delik var bana dediki sen sevgi gormemissin cocuuklugunda da hep dayak yemissin sevgiyi bilmiyosun sen dedi ailemi taniyo kaynvalidem cocuklugumq sahit annem biraz bizi doverdi onunda o zamanlar bazi sorunlari vardi ama annedir dovsede sonra pisman olur yuregi acirdi ama bunlari yuzume vurdular esimde bi defasinda herkesin icinde dedi ki hani herkes evlenemse ne olurduk dedik suan esimin dedigi nazlı duvarda asılı olurdu dedi o an anlamadm guldum sonra dank etti ve cok utandim asiri uzuldum sanki basimda kaynar sular dokuldu ya inanin daha neler neler Allah im isyan etmiuorm daha kotu durumda olanlar var ama hakkimi helal edemiyorm ve cok uzuluyorm butun gun is yapiyorm ev isi yemek hamilelik kizim ama hak ettigim deger yok cok ozur dilerim basinizi sisirsim anlatip rahatlamak istedim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
8 Ağustos 2021
Kerem'in annesi❤
(
3,134
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben anlamadım tam olarak?
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
basligim yanlis oldu sanirim yazdiklarima odaklan canım
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
durum su ki esim ailesine cok duskun beraber yasiyoruz istedgn ilgiyi vermiyor ailensine kqrsi beni eziyo yanlarinda azarliyo o bana oyle yapinca herkes o hakki buluyo kalbimi kiriyolqr degersiz hissediyorum kendimi her tartismamiza dahiller kaynvalidem cok fena bi kadin bana karsi ama disardan gorsen tanisan oyle demezsin ne gorumce ne kaynvaliden hicbir ise yardm etmiyor butun evin yuku yemegi bnde hamileligim kotu geciyo zaten durumlar karisik baya bi ya
8 Ağustos 2021
Kerem'in annesi❤
(
3,134
puan)
tarafından
yorumlandı
Bütün iş eşinde bitiyor canım, eşin bir kere o yüzü vermiş ailesine. Seni korusa kollasa kimse yüz bulamaz, bu adamlar hep ana kuzusu herhal de. Ev üstüne ev zaten olmaz, keşke başında kabul etmeseydin
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
haklisin canm asilnda kandirdilar bizi aile dostuyduk halbuki aileme deidlee 2 sene bizimle otursunlar birbirleeine alissinlar ev alcaz onlqra dediler o sartla hani ama oyle bi durum soz konusu dahi degl
8 Ağustos 2021
Kerem'in annesi❤
(
3,134
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah be gülüm hep böyle yalanlar atıyorlar zaten, eşinde bütün hata yavrum inşallah eşin düzelir. Eşin düzelirse gerisi bir şekil de hallolur zaten
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
insaallah dedign gibi este bitiyo ama malesef duzelcegini hic sanmiyorm ki sadece sabir diyorm sonunda ferahlik vardr illaki diye teselli ediyorm kndimi
8 Ağustos 2021
Kerem'in annesi❤
(
3,134
puan)
tarafından
yorumlandı
Sabret bakalım, bir açık kapı açar Rabbim inşallah
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
sagol canm amin Allah ne muradin varsa verin❤
8 Ağustos 2021
Kerem'in annesi❤
(
3,134
puan)
tarafından
yorumlandı
Cümlemize canım benim ❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Ağustos 2021
Emine49
(
12,693
puan)
tarafından
cevaplandı
Evini ayırma şansın yok mu
3 önceki yorum göster
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
esim aslnda o kdr kotu biri degil ama ailesinin etkisinde asiri bagli bu cok kotu bi durum bn onun icin son plandayım gecne gun dediki resmiyette bosanalim babanin sigortaisndan gorun sok oldum bana bakamicaksan hastanalndigmda vi hastaneye goturemiceksen bnmle neden evlendin dedk kotu niyetle dedemdim diyo ama asiri kotu bisey degil mi ya
8 Ağustos 2021
Emine49
(
12,693
puan)
tarafından
yorumlandı
E yuh yani nesin sen onun için niye evlenmiş o zaman valla bacım ailesine bağlı adamdan Bi cacık olmaz Allah sana sabır versin
8 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
amin amin Allah razi olsn caninizi skmak istemem daha fazla yuh artk diycegin daha cok sey anlatirdim
9 Ağustos 2021
Ayseayse
(
3,574
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşiniz iyi bi insan değil. Hem karısına değer vermiyor hem boşanalım da sigorta cart. Çok sinirlendim. Neyse.
Kaynana konusunda
Dağ dağ üstüne olmuş, ev ev üstüne olmamış.
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
cok dogru ev ev ustune olmuyo♀️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
dertlerderya
(
3,836
puan)
tarafından
cevaplandı
aynı evde yaşamak, altli ustlu oturmak bunlar bence en büyük sıkıntı. sen biraz çirkef değilsen asla tercih etmemeliydin bu ev durumunu yoksa asla rahat olmazsın. esine de ne diyim bilmiyorum az erkek vardır ailesinin yanında gaza gelmeyecek olan. Allah yardimcin olsun
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
bb istemedim ki evleneirken aileme dediler 2 sene bizimle otursunlar hem alisorlar ev alcaz onlara dediler o sartlw kabul edildi ama kandirdilar sozlerini tutmadilar oyle bisey soz konusu dahi degl esim asla istemiyo git annenin evine der yine ayirmaz evi. sagolun Allah razı olsn sabir ne diyin insaallah sonunda ferwhlik vardr
9 Ağustos 2021
dertlerderya
(
3,836
puan)
tarafından
yorumlandı
oyle yapiyor bazi aileler burda çok görüyorum. o anlık işi kurtarsinlar da gerisi zaten yalan dolan
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
malesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
0Kardelen0
(
83
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım birlik oturdugun için böyle şeyler gayet normal. Kayınvalide de sende melek olsanız yine sorunlar olur insan kendi annesiyle ailesiyle anlasamiyo büyüdükçe sende ya çekeceksin yada ayrı evde oturacaksiniz başka yolu yok ev evin üstüne olmaz boşuna dememişler. Bunlardan dolayı işte
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
normal degil bnce canm bu kadarı ayri ev soz konusu bile degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
Meltemmmm
(
1,022
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkesi gectim de insanin esinin destek olmamasj çok üzücü bi durum ozellikle de eskiler olsun veya anlattigin seyler olsum senin yuzune vurmasi acı verici bnm esimde bana bi kac defa yapti evliliğin ilk baslarinda ama şimdi degisti seninki de zamnla anlar ama ne zamn olur bilemem kendi halinize kalsaniz daha farkli olur tabi Allah yardimcin olsn.
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
amin Allah razi olsn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
AfRODit
(
44
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayrı eve ciksaniz
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
yok canm esimin karari kesin ayri ev istemiyo maddi acidan iyi olursak bile cikmam diyo asla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2021
AslisahOzturk
(
1,950
puan)
tarafından
cevaplandı
Anasiyla evlenmiş eşin.
9 Ağustos 2021
n231231
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
sorma canm ya hlbuki bizde bi ananin kuzusuyuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
405
göst.
Esim her gun ailesiyle konusur durumu anlatir evdeki olanlari sinirim bozuluyro artik
13 Ocak 2021
Aile
kategorisinde
gamzeee123
(
845
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
offffff
0
oy
1
cevap
93
göst.
Eşinizin Ailesiyle sizi çekiştirir mi
30 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
seymacakir06
(
129
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
160
göst.
Eşim ve Ailesiyle Yaşadığım Sevgi Kaybı Geçici mi, Benzer Durumda Olan Var mı?
28 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
PASAMMM
(
215
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
0
oy
5
cevap
168
göst.
Eşimin Ailesiyle Yaşadığım Zor Anlar ve Duygusal Mücadeleler Neler?
27 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
Biriiii
(
141
puan)
tarafından
soruldu
404,779
soru
12,125,632