Dogum gunumu yaptim cok guzel gecti kizlar elhamdulillah..yakin akrabalar dahi bana yardim etti evimi silip supurduler Allah bin kere razi olsun onlardan bana bir yaptilar Allah o insanlara on versin...dogum gunune 2 3 saat vardı esim dediki biz onlarla cok yakindik tamam mesaf koyacaz ama boylede olmaz patti yapiyoruz gelmiyorlar cocuk yalniz benim icim almiyor bende yazdim.Dogum gunune gelmeyi dusunuyormusun gelmeyi dusunmuyorsan dahi alp i gonder cocuklarla eglenmesinden mahrum etmeyin diye...
Yazdigim kisiye bak peh...ben sana cok kizginim bi sarma icin neler yaptin ben gelmiyorum bi yere cocugum da annesiz oldugu ortama gerek yok bizim dostlugumuz menfaat uzerine surdu zorlandi surdu buraya kadar zeten sen benim oglumu da sevmiyorsun biliyoruz...simdi boylr bi insana ne denir ki
Yazık dedim menfaat uzerineymis kendinle karistrdin heralde beni dedim yuzume dahi gozukme hakkimi helal etmiyorum dedim sildim gittim.Arkadas bu arada instagramdan yazdigina bak onun dost kavrami buymus demekki hayatimdan bi sal.k eksildi gec bile kaldim yazmis.Iste ne diyebilirim ki suan yorum olarak yoruma gerek yok zaten herkes bilir boyle insanlari herkesin karsisina elbet cikmistir boyleleri
Kisisel sayfası var bloger ya takipcileri var ya sanirim tek onlara guveniyor.