0 oy
1,173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (946 puan) tarafından

İş yapar mı? Yoksa hep hizmet mı bekler? 

Benim ki benim elimden bişey yiyip içmiyo, zehirlerim diye korkuyor galiba:)

51 Cevaplar

0 oy
(13,663 puan) tarafından
İş yapar asla hizmet beklemez 
-Reklam-
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Sorar yapacağım bişey varmı diye ben yaptırmam 
0 oy
tarafından
Birlik oturuyoruz hep yardım eder sağ olsun 
0 oy
(133 puan) tarafından
Yok çocuğuma bakar ben yaparım. Çocuk durmazsa sen oğlana bak ben yapıyım der bulasigimi bile yıkar 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Yardımcı olr herşye Allah razı olsun hakkını yiyemm
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Yapar ama ben yaptırmam ztn oda bana karışmaz .ama doğumlarda öncesinde vs yemizligimi fln gorumcekerim sağolsun dip köşe yaparlar her yeri 
(946 puan) tarafından
Bende yaptırmam o da yapmaz zaten sw bişey de yiyip içmez, ben giderim yapiyım derim yapma der, yapmaya kalkışırım yok yok bırak diye diretir. Bazı sorunlar yaşadık, o yüzden sanırım. Doğumda da hiç bi desteklerini görmedim valla. Bir gün geldiler, yemek yaptı hadi Allah razi olsun o kadar. Yani geldiklerinde de destek olacaklarına köstek oldular hem maddi hem manevi.
0 oy
(8,081 puan) tarafından

Is yapar hatta oğlum küçükken bir günlüğüne gelmişlerdi utulerimi yapmıştı istemediğim halde :D mutfaga sofraya filan yardım eder

(946 puan) tarafından
Mutfağa yardım etse o da yeter , başka bişey zaten yaptırılmaz
(8,081 puan) tarafından
Ben de yaptırmıyorum zaten kendi zorla yapıyo gelmeden temizliğimi yemeğimi yapıyorum balkondaki camasiri katlayinca ütü kalmıştı ben 10 sefer gerek yok yaparım dediğim halde olsun bebegin var sen onla ilgilen diyip yaptı. Yaptırmadım yani kendi yaptı
(946 puan) tarafından
Seviyor demek ki seni, ne güzel düşünceli. Benim ki yapma çocuğunla ilgilen  der. Ama sonra da hiç bi işimi yapmıyo der
(8,081 puan) tarafından
Bazıları öyle ikili oynuyor maalesef
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Daha gelmediği için bize bilmiyorm napardı ama ben oraya gidince süründürür üstüne de bişey yapmadı ki der
(946 puan) tarafından
Bilerek mi gelmiyor
(1,150 puan) tarafından
Yok biz kıbrıstayız o türkiyede. Evi bırakamıyor falan işte
0 oy
(12,939 puan) tarafından
Yapar valla sağolsun yaptırmamaya çalışırım ama o durmaz 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Köşker kütüğü gibi gelir yerinde kalkmaz 
0 oy
(11,234 puan) tarafından
Ya kayniniz diye okudum kaynım niye gelip iş yapsın diye düşünüyorum.;))))

Kaynanam.cok yardım eder cnm 
(946 puan) tarafından
Hahahahaha
0 oy
(787 puan) tarafından
Valla zehirlerim diye yemiyor lafına çok çok güldüm

Ama benim kayınvalidem kendi yemeğini işini suyunu aldığı gibi benimde yemeğimi suyumu herşeyimi getirir altlı üstlü oturuyoruz mesela öğlen yemek yemeyi sevmiyorum ben pek zorla yemek yapıp getirir bide yicek miyim diye bekler 
(946 puan) tarafından
O da güzelmiş, valla bizimkiler biraz değişik
0 oy
tarafından

Bizimki de doğumuma gelecek cumartesi günü birde kuyruk getiriyo 2 buçuk yaşında çoçuk torununu getirme dedim getiriyo evimi bir batırsın sorarım onlara onu düşüyorum bana destek olmaya değil köstek olacaklar heralde bende bir korkutsam :D

(946 puan) tarafından
Torununu alıp da gelmek ne alaka yani sen zaten yorgun olucaksın evde yenidoğan bir bebek olucak saçma bir iş yapıyor bence
tarafından
Yok söylicem doğuma zaten bir şey kalmadı oğlu gelsin götürsün
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Ya sağolsun çok yardımcı olur bana :) 
(946 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Ben yalvarırıdım anne gel içeri bir kahve içelim diye yine de yaranamadım. Bana kendi hizmetlenir kızlarından hizmet beklerdi arada bir gelip aşağı ona indiğimde kahve yap da içelim derdi. Mutfağa ben bulaşık makinesine dolduruyorum diye sokmazdı.
(946 puan) tarafından
Bana da öyle sofra kaldırıyorum, kaldırma sen bırak diyo makinayı doldurtmaz. İş yaptırmıyor. Ha şikayetçi değilim ama  ufak tefek şeyler de yapılır yani
(13,309 puan) tarafından
Elbette ama ben ona rağmen yaranamadım
0 oy
(1,283 puan) tarafından
1400 km uzaktaym. Hic gelmedi:)
(946 puan) tarafından
Ay ne güzel :D
(1,283 puan) tarafından
Aynı seyleri tekrar tekrar anlatmsi dışında bi sıkıntısi yok. Sorun olmaz gelmesi:)
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Her şeyi yapar Allah razı olsun mutfağa sokmaz beni yemek yapmayı çok seviyor gelince döktürür hep sen çocuğunla ilgilen kızım der
(946 puan) tarafından
Vay vay vaayyy
0 oy
tarafından
Yani arada samimiyet varsa bunlar zaten konu olmaz. Yoksa da elimden gelen şeyin en iyisini yapmaya çalışırım misafirdjr sonuçta 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Hakkını yemeyim gelince kızımı sever sonra bana yardım eder kızım durmazsa ona bakar hastaysam faln baştan assagiya temizler kanepeleri çekerek halıları kaldırarak sonra bana der bı cay koyda içelim diye çay koyamayacak durumdaysam kendi demler birşeyler hazırlar hadi gel der ben iyiysem biraz ben koyarım ufak tefek hazırda olanları koyarım birlikte içeriz kalkıp çayını kendi doldurur lohusayken hamileyken sağolsun yaptı işimi gücümü herzman mi yapıyorum iyi olduğunda kendin yapiyon sen dinlen yat uyu biraz der hastaneye gideceğim zmanlar bendeyse sabah gideriz gelirim bı bakarım ev pırıl piril heryeri havalandırmış temizlemiş genelde yardım eder kendi evinde çok yorulmadiysa evinde yorduysa kızıma bakar ben yaparım hastaysam da evinde yorulsa bile gelir o yapar Allah razı olsun 
(946 puan) tarafından
Çok iyiymiş valla
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ahahahaha benimki de yemeğe gelir evde yemeğini yer gelir çayın yanına biseyler yaparım onları da yemez iyi kaynanam ama ondan üstün olmasını istemiyor kimsenin yalnislikla yemeklerimi beğenir diye yemiyor ve el lezzetin mükemmel herkes bayılır yemeklerime alttan altta kıskanıyor begenenlere de tepki gösteriyor sanki hayatınızda hiç yemediniz gibi :D
(946 puan) tarafından
Hahahahahaha halbu ki övünmeyi gerek benim gelinim çok becerikli diye

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 612 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 632 göst.
0 oy
18 cevap 584 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy