Böyle sebepten dolayı abinle aranızı bozmayın bence canm. Zaten yengenin istediği de bu değil mi aranızı bozmak. Abinize karşı sizi kötülemek vs . Gelmeyin böyle dolduruşlara ama diyebilirsin ilk başta o başlatmış senin çocuğuna karşı laf söylemiş bu de yani bunda bişey yok.
Onun dışında keşke abinizi araya katmadan yengeyle konussaniz direkt. Erkekler araya girmese daha iyi olur bizde çoğu zaman görümcemle kavga ediyoduk ama hiç eşimi araya koymadım benle olan derdini benle çözmesi gerekiyordu neden abisine karşı kötüleyeyim ? Hiç gerek yok benim ağzım var konuşmasını bilen biriyim eşime ispiyonlamak yerine kendi sorunumu kendim halletmeye çalışırim oda aynı şekilde asla abisine bişey demez fark ettirmez biz bu şekilde çok tartıştik yeri geldi küstük ama zamanla düzeldik canm yani hep bir taraf alttan alamaz yeri gelir o alır yeri gelir sen. Hayat müşterek valla ne ekersen de onu biçersin kişi kendinden sorumludur. Bide siz arkadaş dost değilsiniz akrabasiniz ailesiniz atsan atılmaz satsan satılmaz, ona göre hareket etmek gerekir ergence tavırlar falan hoş değil gün gelir bir şekilde aynı ortamda bulunursunuz , aynı sofradan yemek yersiniz keşke olmasaydı böyle seyker ama olmuş bikere yapacak birşey yok , sadece sana diyeceğim tek şey taviz verme alttan almayın çünkü bu konuda siz haklısınız yenge böyle laf gönderme paylaşım yaparak aslında dahada gıcıklık veriyor bilerek yapıyor zaten iyice sinir olun diye. Bekliyor ki sizde ona gönderme yapasiniz böyle böyle kavga daha da büyür ona göre iyi düşünüp mantıklı davranmak lazım