0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kadınin ayağında demir var sanki güm güm yürüyüp duruyor sabahin 6 sindan gecenin 1 ine kadar.. kapıları çarpa çarpa kapatiyolar.. bide adamın nargile sefası fokur fokur sesi aşağı kadar geliyo.. bir kaç ay oldu taşınali bunlar ilk geldiklerinde böyle değillerdi..  imtihan oldu bana yaa.. :'(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah sabır versin canım benim üst kat komşum da öyle gecenin 3.de ev temizler patır patır yürür ben şikayet ettim belediyeye zaten taşıncam Allah hayırlı komşular versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söyle canm rahatsız oluyoruz diye
tarafından
Bir kaç kere daha yaşamıştım böyle şeyler özellikle inada bindirip rahatsızlık veriyorlardi inada bindirirler diye korkuyorum.. daha kötükerinide yaşadım çünkü..
tarafından
Tatlı dille söyle canm
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Ayy benim eski evdekide öyleydi yeni eve çıktım Burdada alt komşu sorunu valla neymiş ses yapıyormuşum aşağıdan yak tak vuruyor evde 1 yaşında bebe var sürekli hali üstünde oynatıyorum ses olmasın diye bazen istemsiz oyuncakları boşluğa geliyor ses çıkıyor deli etti kadın bugün beni ses yapsam neyse 
(2,174 puan) tarafından
Çocuk bu oynayacak tabiki anlayışlı olmak gerek çocuğun elini kolunu bağlayamazsin bilerek ses etmiyorsun sonuçta bebeğin oynuyor onada laf etmesinler be benim de çocuğum olacak inşallah benim alt katta biraz sorunlular çok iticiler yani, umarım bebeğinden yana laf etmezler yoksa bu defa fena kavga ederim çok doluyum onlara karşı zaten :)
tarafından
Çocuk oyuncak tabiki ama herşeyin bir adabı var.. saygılı olcak herşey insan içinde yaşıyoruz dağ başında beynelmilel değil.. düne kadar babam öyleydim şimdi eşim vardiyalı çalışıyorlar çocuk oynucak diye evin içinde bisiklet sürdürüp top oynayanlar var ne sabah ne akşam bakmadan.. bu çocuklar büyüyünce balkondan sigara izmariti atip hali çırpan kapı kolu kullanmayıp kapı çarpan merdiven boşluğunda bağıra bağıra konusan saygısız insanlara dönüşüyo.. kul hakkı diye bir şey var.. unutuyoruz..
(2,174 puan) tarafından
E yani evin icinde at koşturalim demiyorum bende zaten ama bazı komşular varki ayak sesinden bile rahatsız oluyor yürümeyelim uçalım mi evin içinde :D
0 oy
(1,319 puan) tarafından

Çok dikkat ettiğiniz için nefes seslerini bile duyarsınız artık 

Biraz rahat bırakın kendinizi odağı değişin
Muhakkak ses yapiyorlardir o ayrı ama çok dikkat etmeyin sesin azaldığını göreceksiniz 
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun zor yaa

0 oy
(14,080 puan) tarafından
Tatlı dille uyarsan belki düzelir sen ses etmedikçe daha da yaparlar 
0 oy
tarafından
Vallahi aynı dert bendede var karşı bina komşum tam benim balkonuna denk geliyor balkonu binalarda çok uzak değil birbirine . Gece 12 de bağlama çalıp sıra gecesi yapıyorlar şarkılar türküler evde var 4 çocuk kadın bütün gün çığlık kıyamet bide sanayi tipi vantilatör almışlar balkonda çalışıyor sanki dersin araba çalışıyor aşağıda o derece ses . Uyarsan anlayacak bir kadın değil işini iftirayla pislikle halleder . Allah yardımcımız olsun bacım blsuna demiyorlar ev alma komşu al diye 
0 oy
tarafından
Nejla abla sen misin :-):-)

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 714 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 771 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Merhaba (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 295 göst.