0 oy
1,232 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

!!!!!

!!!!!!
!!!
Ayyy kızlar yeter bir sürü  kişi  cevap yazdi zaten daha cevap yazmayın :).. herkes ayni cevabi verdi .. ekrani kırıldığı  için önce ekranini yaptirmayi düşündük sonrasinda ekrani yaptirmak boşa gider diye yenisini almak daha mantikli dedik.. bilin hepiniz :) 
Soruyuda silemiyorum bir sürü  cevap geldik aksiyon ariyorsunuz :)) 

37 Cevaplar

0 oy
(2,169 puan) tarafından
Tamamen kırıldı mı şimdi TV? Bu arada neyseki çocuğuna bişey olmamis us Allah korusun yani 
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Böyle bir durumda sen ne olsun isterdin? 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Sizin almanız gerekiyor. 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Sizin almanız daha mantıklı 
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Yarısını mı karşılayacaksın ablan çok haklı ayıp yani oğlun kırmış senin yenisini alman gerekiyor hepsinide sen ödemelisin senin çocuğun kırmış kadın neden masrafa giriyor ki yarısını karşılayım hiç deme oda el yanında sonuçta başkasının tvsi olsaydı tümünü karşılardın karşılatırlardı 
0 oy
(266 puan) tarafından
Tabi ki sizin almanız lazım. Sonuçta sizin çocuğunuz kırmış. Yarısını vermek mantıklı bir sonuç olmaz. Hadi yirmi senelik bı TV olur benim sayemde yeniler yarısını da o koysun falan denilebilir ama daha yeni evli bir çiftin tvsi
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Canim yarısını değil tamamını sizin vermeniz gerekir 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
e yaaağğğni çocuk kırmış neden yarısını karşılayasınki bide yeni evliler 
0 oy
(220 puan) tarafından
Kural olarak tv hangi marka ise o tv nin 2.el piyasa değeri  ne kadarsa o kadar parayı vermeniz yeterli, ama kardeş olduğu için yeni bir tv almak teamülden ve nezakettendir.
(249 puan) tarafından
Ya biz öncesinde ekrani kırıldığı  icin ekrani yaptiralim dedik ama sonrasinda boşa gider diye yenisini alalım dedik.. fiyatlar çok yüksek oldugu icin verebildigimiz kadar verecektik ama çok şükür cocgmuza bisey olmadi sadakası diye biz almayi düşünüyoruz
(7,720 puan) tarafından
İkinci el piyasa değeri neden olsun adam sanki satılık mi koymusta kırılmış bir ömür kullancakti belki yeni TV üstelik o kırıldığı için gidipte ikinci el almayacağına göre aynisinin alınması gerekiyor
(220 puan) tarafından
Hukuken o şekildedir ,kendilerinin kullandıkları süre boyunca tv nin eskime payı düşülür bi bilirkişiden o tv nin satıldığı takdirde ikinci el piyasa fiyatının ne kadar olduğu tespit edilir ve zarar olarak o ödenir
0 oy
tarafından
tamamen sizin almanız laızm
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Allah korumuş çocuğu canı saolsun yani her olana siz alın demek ne kadar doğru allah için yeni evli de olsa çocuk sonuçta siz alın nasıl diyor 
(249 puan) tarafından
Kirilan kardesimin tv si.. bana söyleyende ablam.. yanliş anlaşılma olmasin.. yenisini alıcaz zate  düşüncemiz  bu.. kiran bizim cocugumuz napalim
(1,447 puan) tarafından
Ya ben bilmiyorum ama bu düşünceye karşıyım yani evine misafir geliyor sonuçta kırıldı tam kötü bi durum ama siz alın falan kırmış demesi bi bana mı yanlış geldi anlamadım
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Tabiki de yeniden almanız gerekiyor empati kur aynısı başına gelse yarısını kabul eder miydin
0 oy
(734 puan) tarafından
Kenarda göz var basarsan gizler sorunuzu kimse görmez
0 oy
(360 puan) tarafından
Yeni tv iyi gider :)
0 oy
tarafından
Soruyu merak ettim heee
0 oy
tarafından

Sizin almanız gerekmektedir