0 oy
394 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar sabah acile geldim gelen suyummuş 1 cm açıklık var bebek aşağıda imiş ntsdeyim  şimdi dua edin bizim.için nolur

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim
tarafından
Sağol canım eve geldik şimdi iyiyiz ciğer geliştirici vuruldu suyu yeterli şimdilik sınırda dedi ertwleyebildiğimiz kadar erteliycez dedi progesterona başladık
tarafından
Geçmiş olsun canim
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin benim de oyle olmustu merk etme yavrunu sag saglim alirsin Allah izniyle kucagina doktorlar nidicart diye bi ilac basliyo hastaneye yatirip akciger gelistirici igne yapiyo sen yeterki hep yat dusu bile oturarak al tavsiyemdir
tarafından
Canım ciğer geliştiricisi lik dozu vuruldu progesteron başladık  su şimdilik sınırda Allahtan fazla ağrı çıkmadı ntsde
(386 puan) tarafından
Anladim gecmis olsun saglikla al kucagina
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Ay canm Allah yardımcın olsun inşallah kötü olmaz güzeli düşün hep 
tarafından
Şu anlık sıkıntı yok canım eve geldik.şimdi
0 oy
tarafından
Inşallah doğum olmaz canım vaktini bekler kuzucuk stres yapma sen stres yaptıkça doğumu tatillersin rahat ol dua et inşallah bir şey olmaz bebişe 
0 oy
(928 puan) tarafından
Canım bişey olmaz inşallah Rabbim sana bağışlasın bişey soracaktım sana haraketleri devam etti mi su geldikten sonra da bebeğin
tarafından
Evet etti canım bazen cansız gibi bazen normal gibiydi ama şu tamamen bitmemiş sınirdaymis şimdilik doğum gözükmüyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurulduk
(928 puan) tarafından
İnşallah vaktinde sağlıkla doğar canım
tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun
0 oy
(6,299 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim korktuguna ugratmasin 
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben tahmin ettim çünkü benim öyle Du hatta yazdim hemn acile git diye allhim sağlikla kucağına almayı nasip etsin suyun inş tamamen bitmemiştir de az daha durur bebis 
(4,060 puan) tarafından
Kesinlikle klkma hvuc bulabilirsen suyunu iç suyunu arttırir haberin olsun benim komple boşalmış Bn isedim sandım sabh gittimde %10 şu kalmıştı yarım saat içinde sezeryan oldum
tarafından
Canımın içi ne.kadardı peki haftan iyi değil mi evladın
(4,060 puan) tarafından
35 haftaliktim canım çok şükür iyi canım 1 gün yattı kuvezde tedbir amaçla solunum sorunu olmuş azcık 1 günde kırk kere girdim tabi yanına şuan 9 aylık çok şükur
tarafından
Ayy Rabbime şükürler olsun
(4,060 puan) tarafından
Allah im hiç birimizi evlat acısı ile sınamasın inş evlatlarımız sağlıcakla büyüsün inş
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım eve geldik şimdi şimdilik.doğum.olmayacak ona çok sevindim
(13,316 puan) tarafından
Bol bol havuç suyu iç suyu toparlıyormuş
tarafından
Evet duymuştum onu başlayacağım inşallah
(13,316 puan) tarafından
Şifa olsun
tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşaallah 

tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm sağlıklı olur inşallah bebis
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun kardeşim 
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Kuzum şimdi nasılsınız inşaallah kötü bisey yoktur 
tarafından
Canım açıklık olduğu için kalmayacaksın dedi hiç yerinden hafta da erken olunca ciğer geliştirici olduk her hafta kontrolumiz var nts de fazla ağrı çıkmadı doğum.olmayacak şimdilik durdurabildigimjz kadar durdurcaz dedi doktor. Hepinizden Allah razı olsun
(14,081 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah RABBİM'in izniyle herşey yoluna gider geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım benim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 371 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.
0 oy
2 cevap 409 göst.
0 oy
3 cevap 320 göst.
10 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,543 soru

12,194,223 cevap

36,727 kullanıcı

...