Rüyamda kaynanam dayız. Neyse benim 3 çocuğum varmış. Ama ben büyük olanı tanımıyorum. Bulaşık yıkarken diyorum kayınbabama baba diyorum ben kızla küçük oğlanın doğumunu hatırlıyorum ama bunu hatırlamıyorum diyorum o an hepsi bir telaşa giriyor. Ama büyük oğlan beni öp öz annesi diye biliyor. Sonra gözlerini kaçırmaya başlayınca falan ben sinirleniyorum o benim çocuğum değil diyorum ve eğer gerçekleri anlatmazsaniz gidip söylerim diyorum çocuğa. Onlarda anlatıyorlar. Eşimin yıllar öncesinden bir kadınla ilişkisi varmış ama çok seviyorlarmiş bu çocuk dünyaya gelmiş ve sonra eşim bu çocuğu alıp annesinin yanına getirmiş. Ve ben rüyada onu gerçek çocuğum sanıyordum. Neyse boşanmak istedim küs gitmek için evden çıktım çocukları bırakıp kendi baba evime döndüm ama rüyamda baba evi şehirdeydi. Bir kaç bavulu bırakıp çocuklarımı almaya gittim kaynanam kapıyı açtı çok bırakmasını söyledik dedik sen evlisin gül gibi çocukların var yapma o kadınin ne olduğu kim olduğu belirsiz ama hala aklı onda dedi. Hala gidiyor dedi. Kadının fotosu var mı diye sordum eşimden en az 10 yaş büyük biriydi. Sonra görümcem çok iyidir onlara gitmek istedim çocuklari almadan son kez uğramak istedim. Gittim evi bir denizin ortasında buzların üstünde zar zor atlayıp içeri girdim dedim senden hiç beklemiyordum nasıl saklarsın benden böyle bir şeyi. Dedi bende öğreneli yeni oldu. Çok hüzünlü bakıyordu gözlerime. Ardından benimki geldi oraya boşanma davası açmış nafaka vs vereceğini kabul etmiş elime kağıdı verdi. Çok küfür ettim hakaret ettim ama nasıl küfürler hiç umurunda değildi. Gayet mutluydu kadının numarasını bana verip bu senin kuman dedi. Sen ondan güzelsin ama o çok huzur veriyor dedi. Evden çıktım avucuma baktım bir tane Sarımsak. Görümcem ile eşimin evdeden sesleri geliyordu görümcem çocuklarımın ismini bağırarak ağlıyordu yas bosanacagimiz için. Çok uzun bir rüyaydı kızlar ve o kadar gerçekti ki uyandığımda sanki o buzların üstündeki soğukta kalmışım gibi her yerim buz kesmişti ellerim ayaklarım şuanda boğazlarım ağrıyor. Hava gayet iyi ama ben çok üşüyorum şuan. Resmen yaşadım hiç bir şey bu kadar gerçek değildi. Sanki gelecek hayatımdan kesit gördüm. Ve büyük oğlu ile eşimin gözünün altındaki benleri kiyasliyordum. Kavga ederken o çocuğun senden olduğu ne malum dedim öyle deyince kadına ettiğim ithamdan sinirlendi ve dedi ki kan geldi kan. Ve doğurana kadar yanındaydım evlenmiştik dedi. Her şey çok canlı kızlar çok net bu ne olabilir ki ben hiç hayatımda böyle uzun ve film gibi her anı aklımda kalan bir rüya görmedim. Ayrıca sabah ezanı okunduktan sonra gördüm sabah ezanı okundu ben ondan sonra uyudum çünkü.