0 oy
1,114 göst.
Diğer kategorisinde (12,269 puan) tarafından
İstegram sinepcep işte arkadaşlik kurabileceği ne varsa takip edermisiniz

Yoksa özeli DEYİP 

Rahatmi bırakırsınız 

Takipten kastım arkadaşlarını takip edip hesabın şifresini bilmek ister miydiniz 

47 Cevaplar

0 oy
(9,651 puan) tarafından
Çaktırmadan takip etsem :D 
-Reklam-
0 oy
tarafından
15 yasinda kizim var takip ederim tabiki ortalık cok kotu
(12,269 puan) tarafından
Yani zaman kötü canım Allah yardımcımız olsun inşallah
0 oy
tarafından
Bu devirde takip etceksin canmm kızım daha 7 aylik ölmedigim sürece ben nereye kizim oraya kapinin önüne bile bu devirdr inmesi icin izin vermem
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Bakarim ama ona caktirmam. 
0 oy
tarafından
Şifre vs bilmek istemem ama sosyal medya hesaplarımız ekli olsun isterdimm
(12,269 puan) tarafından
Bende ekli canım zaten şifre bilmiyirm ama değiştirebilirim oda ayrı mesele ☺️☺️
tarafından
Ben çocukların üstüne çok gitmeme taraftarıyım çünkü yapacak olan her türlü yapar gizli hesap açar herkesi engeller farklı isimde açar yeni mail adresi alıp onun üstüne hesap açar yani her türlü bulur yolunu
(12,269 puan) tarafından
Ayenn öyle canım eşim hiç izin verme diyor ama
Ben oyoe düşünmüyorum
Biraz önce yazışma sini gördüm erkek arkadaşı annen nasıl izin veriyor demiş oda
Ben birşey yapmaodgum sürece annem herşeyi bilse hiç sorun yok
Demiş
Çocuk ta demiş gel anaları degisek ☺️
tarafından
:D asafafag iyiymiş ya ben de öyleyim biz küçükken annem kızardı açmayın etmeyin diye telefonumu kurcalardı sonra ben de silmeye başladım her şeyi en sonunda hesapları gizli açtım vs vs o yüzden izin vermemekle olmuyo malesef
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Valla bakarım büyük ihtimalle şuan biri 17 günlük diğeri 19 aylık ama kızıma güvensem bile çevreye asla güvenmiyorum o yüzden takibi bırakmam sıkmadan belli etmeden yaparım 
0 oy
(3,143 puan) tarafından
14 yaşında kızım tabiki takip ediyorum, watsap harici bişey kullanmıyor,ama YouTubeden izlediği videoya kadar bilirim, arkadaşları ile watsap grupları varsa eğer küfür vs görürsem uyarım konuşurum,bu tarz arkadaşlarin olamaz diye anlatırım
0 oy
tarafından
Takıp etmek en doğrusu takip ederim 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Ben daha yeni hamileyim ilk bebehim ama bunu bile düşündüm.. yapmak istemedigim bişey umarım edepli ahlaklı kendi sınırlarını bilen biri olur ve buna ihtiyac kalmaz.. suphelendigim veya şahıt oldugum bi durum varsa kendine zarar verdigini düşünüyorsam bakarim takip ederim.
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Fazlası zarar arası karar. Çok boğmadan takip etmek lazım 
0 oy
tarafından
Kesinlikle takip ederim kesinlikleee
0 oy
(81 puan) tarafından
14byasinda çocuğun sosyal medya hesaplarının olmasını sorgularim ben genç değil ergen değil çocuk çünkü bilemedim ben ama eğer varsa elbette takip ederim 
(12,269 puan) tarafından
Lütfen Biraz daha geniş olalım 9 yaşında çocukların bile sosyal medya yi deli GİBİ kullanmalarının yanında bu sene istegram açmasi gayet normal
Ve baya baya Ergen
Kendisi 14 yadundat tanıdığın yok galiba
(81 puan) tarafından
Çevremde var Instagram kullanan hatta malesef yaşı 14den küçük olanlarda var ama ben uygun bulmuyorum haaa kızım daha 8 yaşında ilerde beni ne bekler bilemem ama çocuk için sosyal medya uygun bir mecra değil bence tabiki herkesin kendi fikri dediğim gibi eğer ki varsa illaki takip ederim
(12,269 puan) tarafından
Canım ona bakarsan inan Bizim içinde uygun değil  
Ama maalesef ne kadar yasak o kadar tatlı
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Ben isterdm kuzum evlat bu kapip koyuramamki n özeliymis 14 yasndaki veletn 
0 oy
tarafından
Benm yiğenm 12 13 yaşlarında ablam ortamlarn telefonlrn kötü olduğunu bildiği için sonuçta küçükler herşeyden etkilendikleri için eline telefon bile fazla vermez heves ederler diye eyer bi gün mecbur kalıp tlfn alsm bile böyle instgrm vs pis ortamlı uygulamalrı tlfnununa indrmesine asla izin vermem dedi ve haklıda çünkü devir çok değişti 
(12,269 puan) tarafından
O şekilde çocuk daha çok merak eder istegram i
Ben izin verdim o açmak için can atmadı
Ama diğer arkadaşlık sitelerine göre en iyisi istegram ben hepsine baktım berbat şeyler var
Şuan istemiyir Tlfn ama liseye gidince zorla da olsa alacaklar
tarafından
Ablam kızının okumasını çok istedi ama yiğenm okumak istemedi 6ıncı sınıfta bırsktı okuku hevesi yokmş diye çok ısrar ettik ama okumadı aksine ablamda şöyle düşünüyor ben indermesine izin vermem çünkü her telden insanlar var yarn öbürgn ne olacağı malum deyil ne zmn aklı başına geldi herşeyi herkesin ne olduğunu ayırt etme yaşına geldise ozmn belki olablr diyo
(12,269 puan) tarafından
İşte o da ayrı bir sorun canım mesleki eğitim e giyseydi keşke
0 oy
(671 puan) tarafından
Tabiki takip ederim bu bir annenin en doğal hakkı onların adım attığında bile haberimiz olmazsa nasıl korur kollariz ben varken oğlumun da kızımın da özeli olamaz asla bırakamam öyle 
0 oy
tarafından
17 yaşında ve 14 yaşında kızım var büyüğü hiç takip etmem ama küçüğü yapıyorum kişiliği de önemli çocuğun bakmak lazım çünkü her türlü y var
0 oy
tarafından
Kizim 11.5 yasinda. Ne ozeli yemisim ozelini gayet takipteyim. Ortalik manyak dolu neyine guveneyim
0 oy
(65 puan) tarafından
Bnce takip etmekte fayda var ortalık çok kötü tabi bunu çocuğuna çaktırmadan yapmak da rayda var 18-19 yaşına kadar en az takip edilmeli
0 oy
(7,118 puan) tarafından
10 yaşında kızım var ama sosyal medya kullanmasına izin vermem. O yaşlara geldiğinde de izin vermeyeceğiz anne ve baba olarak. Zaten ilgisini cekmiyor sosyal mecralar. Varsayalım ki kullandı, her türlü takip ederim. Kızımın tabletini sürekli incelerim. Yanlış bir şey yapacağından değil ama devir kötü, ne olur ne olmaz.
0 oy
(1,856 puan) tarafından
14 yaşında bir çocuğun sosyal medyası olmamalı bilmem anlatabildim mi 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 623 göst.
+1 oy
25 cevap 922 göst.
0 oy
7 cevap 446 göst.

411,721 soru

12,394,496 cevap