0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Bebeğim 2 ay 10 günlük bir kaç günd0r meme reddi yaşıyoruz bazen kendi isteğiyle emiyor diğer türlü ben rrsmen zorla ağzına sokuyorum çok ağlıyor içi çıkıyo ağlamaktan 3-4 dakika ağlıyor sonra emmeye başlıyor bazende sadece ağlıyo emmiyor dün hele 5 saat ya 5 saat bişey yemeden durdu asla tutmadı göğsümü memeye gelince ağlıyor çok kötüyüm birlikte ağlıyoruz resmen varmı böyle bişey yaşayan ne önerirsiniz bu arada gazlı bir bebek değil bebeğim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende yasadim sonuc hüsranla bitti mama kullanıyorum ama sen israrla diren uyurken emzirmeye gayret goster
(25 puan) tarafından
Kapatıyor ağzını açmıyor uyuyunca da :(
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ayy benimkide aynı durumda ya şimdi verdim alma di beşiğine koydum.  4 aylık benimkide.
(25 puan) tarafından
Aç mı değiller acaba anlamıyorum ya
(1,019 puan) tarafından
Bilmiyorum ki en son 1 saat önce emzirdim.
0 oy
tarafından
Mama verdin mi kuzum hiç, bazen mama ağızlarına aktığı içinde meme reddi olabiliyor
(25 puan) tarafından
Hayır ilk dogduğu 5 gün verildi sadece bidaha hiç verilmedi :(
0 oy
(419 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum 2.5 aylık kızım doğduğunda küveze aldılar anne sütü sağıp verdim ama mama verdiler küvezde şimdi hem emziriyorum takviye mama veriyorum doymuyor çünkü son on gündür memeyi zorlamak zorunda kalıyorum almıyor istemiyor çok ağlıyor bende çok üzülüyorum nasıl çözüm bulcam bilmiyorum 
0 oy
(826 puan) tarafından
Uykuya daldiginda verebilirsiniz bizde ayni sorunu yasadik ben boyle yaptim biz astik sizde asarsiniz işallah 
0 oy
tarafından
Hiç sorma bacım aynı durumdayım 4 aylik olacak 5 gün sonra ama bir haftadır anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi çok sessiz sakin çocuk birden yaramaz oldu içmiyor bacım zorluyorum ağlıyor bende onunla ağlıyorum içsin diye ama zor inşallah en kısa zamanda atlatırız 
(25 puan) tarafından
Aynen bende o durumdayım zorla tutuyorum sıkıca ağzına sokmaya çalışıyorum öyle bi ağlıyor ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 195 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayten5757 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.

411,512 soru

12,388,054 cevap

43,625 kullanıcı