Sinir oldum fevri davranmamak için akıl almak istiyorum
Eltimler karşıda oturuyor hiç bir münasebet olmadan konuşmayı kesti bu onun huyu detaya girmeyim
Kaynıma da bir şey demiyordum abisi konuşsun diye bana kaç kere denk geldik kafasını falan çeviriyor kayananagildeyken bile aynı ben hoş geldin falan derim saygıdan bugün eşimle konuşurken bizim kapıya geldi bi dolap getirdiler dış kapının oraya bende iç kapıdan eşime bakıyordum içeri girmiyor bakmıyor hoş geldin veya gel diycem ama diyecek şekil değil bağıracak bir insan değilim duymaz sesimi o mesafeden annemde bizdeydi niye girmedim diye kapıya geldi onu da gördü kafasını çevirdi canı sıkıldı annemin de bizim ne suçumuz var ortada sanki biz kötüymüşüz gibi davranıyorlar bir olayımız olsa neyse senle beni kötü yapmaya çalışıyorlar falan dedi ama üzüldü baya eşimle de böyle sebepsiz araları bozulur diye korkuyor üzülme falan dedim gönderdim ama onlar beni düşünmüyprsa ben niye onları düşünüyorum abisi diye eşimi ben yumuşattım konuşturdum bunları mı yüzüne vurayım illaki artık konuşmasını istemiyorum o nasıl eşine bakıp bize tavır yapıyosa eşim de ona yapsın yanlış mıyım yani