0 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (518 puan) tarafından
Oglum 28 aylik cumle kuramiyor ufak tefek kelimeler söylüyor. Tuvalete alıştırmak istiyorum ama oturmuyor mesela ben oturuyorum Hadi otur cisss diyorum agliyor lazimligi var altını  cikardim ama korktu oturmadi daha hazir deilmi nasil ilerlemem lazim gec kalmak istemiyorim yemek konusunda cok gec kaldim bunda da aynısı olsun istemiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bezden rahatsız oluyorsa bez varken çiş vs diyorsa haxır demektşr benim oğlum kaka ile saatlerce durur asla söylemezdi bi gün çiş diye bezini çekiştirdi ve öyle başladık. 24 aylıktı korkuyorsa hiç üstüne gitme klozet varsa sen kendin ben çiş yapmaya gdiyorum de mesela git sonra kndini alkışla falan çiş yaptm diye öyle öyle teşfik et zorla oturtma benim yeğenimde korkardı tam 3 yaşına girdiği söylemeye başladı ve 2 yaşından sonra kendini çok gğzel ifade eden uzunca cümleler kuran çocuktu benim oğlum da pek konuşmaz kısa kısa seyler söyler konuşmayla alakalı değil onu demek istedim. Be olursa olsun ısrarcı olma daha çok soğutursyn
(518 puan) tarafından
Kesinlikle israr etmedim bide korkak bir yapısı var salıncaktan korkar para atip sallanan oyuncaklar var ya at gibi araba gibi onlarda çığlık kıyamet aglar tabi 5 6 ay oncesinde deildi sonradan oldu klazote asla oturmaz zaten korkar ama lazimligada oturmadi egilerek ogrensin dedim otur dedim.bende oturdum (altimi acmadim) onun açıktı bakalim yaa insallah olur
(1,880 puan) tarafından
Benim oğlum da korkar öyle şeyekrden ama ben tuvalet yaparken hiç yalnız bırakmazdı banyoda yanımda durur bana baktırmaz başka şeykerle oyalatırdım. Çiş yaptım derdim onu hep aklına kazıdım oraya çiş yapıldığını bi kaç kere yapsa sizde güzel tepkiler verseniz kolay alışır aslındada işte neyse birazdaha bekle bakalım
(518 puan) tarafından
Coook saol canim yaa be her gittiğimde yaparken soylicem artik
(1,880 puan) tarafından
Söyle tabiki bunu gizli saklı yapmanın anlamı yok bence sadece ona özgü bişey sanmasın annemda buraya yapıyo diye düşünsün
(518 puan) tarafından
Tmm canim cok saol
-Reklam-
0 oy
(51,978 puan) tarafından
23 aylikti kizima.ilk denedigimde korkuyodu bir sene ara verdim korkmadi 
(518 puan) tarafından
Nasil korkuyordu oturmakmi istemiyordu
(51,978 puan) tarafından
ya benim kizimda korkak sallansin kipirdasin kendini korkutuyodu..lazimliga otururken kaydi korktu ☺️
(518 puan) tarafından
3 yasindami alıştı sonrasinda
(51,978 puan) tarafından
bir ay sonra.uc.yasinda.olacak 2.5 ay oldu baslayali
(518 puan) tarafından
Valla yaz diye baslamak ıstiyorum olmadi kisa doğru alistircam birdahaki yaza alismis olsun istiyorum 2.cocugi düşünüyorum Allahin izniyle senye
(51,978 puan) tarafından
o zaman pes etme simdi üstüne düş yazin bitmesine ne kaldi. ilk üç gün cok zor geciyo tuvalete bir kere tutturdumu gerisi geliyo. ödül al hikayeler anlat yapiskan al süslü arabali falan bir sürü aldim.ben yapmadan cogunu bitirdi ☺️ogrenincede hepsini söktü duvardan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 333 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Leblebi (5,630 puan) tarafından soruldu

411,791 soru

12,396,303 cevap

44,181 kullanıcı

Kategoriler

...