0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sıksam devami gelir diye skmadim ne yapablrm ne kadar süre sagmaym birde sktgmi oğluma bardkla icirsem bişi olmaz değil mi tadını anlayıp geri meme istermi?

1 cevap

0 oy
(518 puan) tarafından
Pat diyemi kestin
tarafından
Denedim azaltrak kesmeyi asla izin vermedi devamlı emdi hatta son zamanlarda abartarak yaptı kestm bı anda bebegn için sktisi yok ama benm gogsm sertleşti azlatmak yerine abrtcak kadar çoğaldı bizimki
(518 puan) tarafından
Benimkide asla izin vermiyordu ağlıyordu ben inanki oturmadim her oturduğumda meme meme geliyodu yada oturduysamda dikkatini baska seylere cektim vermedim ne olursa olsun sadece gündüz uyurken ve geve uyurken verdm dusun memeyle uyuyordu oyle düşkündü sonra gecede vermedim 1 hafta sadece zorlandim 2 3 gun agladi 1 hafta toplamda birakti halada geliyor sütüm 28 aylik oglum ben 22 ayda bıraktırdim
tarafından
Canım valla bı hafta dayanamzdim eşim yokken biraktrmam lazım yoksa eşim agladgnda kiyamayp ver dicek ben bugün hiç zorlanmadım uyutrjen de yatrdim yanma beraber yattık meme pis kokuo dedim almadı gogs arama azcik sirke sürdüm kokusundan rahatsız oldu gelmedi bidaha aglamadk da uzun vadede kesemezdim bende yipranrdim
(518 puan) tarafından
Oyle iyi anliyorimki bende 2 gun annemde kalmıştım oyle basladim benimkidr ayni ver cocuga aglamasin derdi evde baslasaydim hele gece ağladığında kavga eder benle ver ver die ozaman kendone cozum bul canim az az lavaboya sag kendini rahatlaticak sekilde
tarafından
Sabaha kadar dayanablrsem bardağa sagp oğluma vermeyi düşünüyorum kıyamadımi ger:))
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 202 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensesannesi35 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel Linam (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 443 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
12 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,709 soru

23,750,896 cevap

314,780 kullanıcı

...