+1 oy
1,184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tam eve girdik 15 dk geçti kaynanam gelip 1 saat oturmuştu hala  aklıma geliyo 

35 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bizimki de sabah gelmişti :)
-Reklam-
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Sanssliyiz biz el öpmeye gidene kadar kimse gelmedi 
0 oy
tarafından
Benim kimse gelmedi ama sabahin köründe kayınpederim arayıp oğlunu çağırmıştı
0 oy
tarafından
Biz de sabahın köründe kaynanama gitmiştik. 3 tane kaynımda oradaydı kocaman herifler. Çok utanmıştım. Koşarak annesine gitmiştik biz karı koca olduk diye. Hala aklıma gelince gözlerim dolar bu kaynanalar olduğu müddetçe erkeklerin yakası bir araya gelmez
0 oy
tarafından

Bizde evlendik evimize girdik yarım saat sonra kayınpeder aradı oğlum napıyorsunuz iyi misiniz diyor :D

0 oy
(906 puan) tarafından
Biz otelde kaldık iki gün ! Dolayısı ile kimseyi görmedim kimsede beni ))
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Ay yorumları okudum da insanlar.ne kadar anlayissiz düşüncesiz ya. Herkesin yanına birileri gelmiş genelde de erkek ailesi. Valla ben düğün bitimi direk otele gittim telefonları da kapattık 1 hafta kimseyle muhattap olmadık 
0 oy
tarafından
Bizimkiler evden gitmediler ki gelsinler kaynana kayınpeder elti kaynım 2 çocuk 
0 oy
tarafından
Sebeeeepp ne alaka
0 oy
tarafından
Benim esim olsa açmazdı kapıyı sjajja
0 oy
(931 puan) tarafından
Düğünden sonra anneannesi var düğüne gelememisti onu gördük eve geçtik sonra 1 hafta tatile gittik kimse gelmedi tatilden sonra el öpmeye gittik 
0 oy
(1,277 puan) tarafından

Yaa benimde eşimin dayısı yengesi kuzeni kaynanam da onların aklına uymuş gelmiş düğün öğlen bitmişti çekime gitmiştik çekimden geldik bide ne görelim kapının önüne oturmuşlar bizi bekliyorlar neymiş eşim duayı falan bilmzemiş  halbuki eşim 5 vakit namazını kılan bi insan tutmuş yengesi bide bizim evin fotoğraflarını çekmiş wpsinde paylaşmış yatak odamıza kadar ay nasıl sinirlenmiştik eşimle hala aklımıza geldikçe sinir oluruz:angry:

0 oy
(3,147 puan) tarafından

Düğünümüz memlekette olduğu için evimiz başka yerdeydi bir hafta kaldık sonra tatil vs derken Bi 15 gün sonra falan evimize gitmiştik ama kayınvalidemlerin evi de villa tarzı ama apartman değil onlar başka katta kaldılar biz başka kapımızı falan kilitledik kimse de rahatsız etmedi bizi bizimkiler normalde bile bizim olduğumuz kata gelenden müsait misiniz derler odayı geçtim o yüzden benim için bi sorun olmuyo anlayışlı olmasalardı bilemem tabiii:D

0 oy
tarafından
Biz eltimlerde kaldık sabahın köründe aramış eve geliyoruz diyor nasıl yataktan fırlamıştım aklıma geldikçe sinirleniyorum 
0 oy
tarafından
Ben de evlendigimiz gece kayinvalidemde kalmıştım tayin yerimiz ve memleketler farklı olunca düğün eşimin memleketinde olmuştu ama o ilk günü anlatmayim yani trajikomik:))) seninki yine sizin evde bir saat kalmış:)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 549 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 710 göst.
0 oy
7 cevap 640 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 761 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu