0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,799 puan) tarafından
5 . Günüm burnum tıkalı değil ama genede koku alamiyorum . Geçirenler varmı bu durumu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem gil ailecek teyzem gil ailecek geçirdiler koku tat alamıyorlardı koronayı atlatnca geçti

15 gun içinde bişey kalmadı 
(3,799 puan) tarafından
Inşallah bizde atlatiriz ya
tarafından
Atlatırsınız Allah'ın izniyle canım
(3,799 puan) tarafından
Amin amin amin inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim eşim de oldu tat koku kaybı altı ay oldu yeni düzeldi
(3,799 puan) tarafından
Tikaniklik varmıydi burun da.
(2,321 puan) tarafından
Vardı
0 oy
tarafından
Canım sana geçende yazdım eğer bulabilirsen udi hindi yağı al o hemen attırıyor virüsü tat koku da kullanmaya başlayınca geri geliyor rabbim şifa versin inşallah çabuk atlatırsın 
(3,799 puan) tarafından
Udi hindi yağı. Nasil kullanılıyor nerden bulabiliriz
tarafından
Internette var mı bilmiyorum canım benim ablam in arkadaşı satıyor sabah öğle akşam birer çay kaşığı iciyorsun
(3,799 puan) tarafından
Evet baktım internetten varmış.  Ama kaç günde gelir kim bilir. Aktarlarda varmidir acaba
tarafından
Kayseri den ankara ya yolladık pazartesi verdi kargoya dün akşam ulaşmış elime ablam in aktara da sormak lazım ellerinde vardır belki
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bızde korona olmustuk. Bende koku tat gıtmedı ama kızımın 9 aydır hala tam olarak gelmedı. Herseyın tadı kokusu aynı curuk sogan gıbı kokuyomus. Cok derınden cekmem lazım kokuyu ancak oyle alabılıyorum kokusunu dıyo. 
(3,799 puan) tarafından
Hiç koku yok bende
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Ben yeni atlattım 12. Günde tat koku az az almaya başladım ama biteli 14 gün oldu hala bazı şeylerin kokusu ve tadı tuhaf geliyor
0 oy
tarafından
Uzun süre düzelmiyor birir cnn.normal

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 318 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 211 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,129 soru

23,617,235 cevap

306,624 kullanıcı

...