0 oy
1,490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından
Şekerli su verseydin diyenler bile olmuş süt varken nasıl onu vericem mama da alamadım evde sadece 20 TL var bizim yakinimizda bakkal bile yok şehre çok uzak annesine de emzirdigimi o geldiğinde söyledim zaten kuzen gibi buyuyecekler neden bu kadar kötü yorum yapılmış onu anlamadım bana kizmadi çünkü kendisi çok geç geldi bu bebek bu saate kadar ne yapacaktı onu evime bile almam bir daha vicdansız geldi ellerinde bir sürü poşet kıyafet almış bu saate kadar böyle alışveriş yapmış bebeğini düşünmemiş siz bana kizmissiniz kalbim çok kırıldı gerçekten hak verenlerde olmuş ama ben bir anneyim o kadına bıraksam çocuk açlıktan ölürdü Allah korusun 

46 Cevaplar

+9 oy
(14,155 puan) tarafından
Böyleleri de anne oluyor ya Allah akıl fikir versin
(1,862 puan) tarafından
Tamam aynısını yazacaktım ++
(279 puan) tarafından
Çok üzgünüm
tarafından
Aynen oyle boyleleri anne olcak sozde yok neden emzirdin yok neden mama vermedin cocuk acliktan olsemisyi sacma sapan konusup duruyorlar
(14,155 puan) tarafından
Benim çocuğum 16 aylık ben bu kadar saat dayanamam yüreğim parçalanır sütüm akar bir kez hastane için mecbur 2 saat kaynanama bıraktım ateşli mastit geciriyormusum korona sanmıştık maması da vardı o 2 saat içinde sütüm akti 6 7 aylıktı ağlaya ağlaya işimi halletmeden eve geri geldik eşimle
tarafından
Biz dayanamayiz ama boyle vicdansizlar dayanir
-Reklam-
+5 oy
tarafından
Ya sen seni lincleyenleri ne yakiyosun vicdansiz olanlar konusur anca napsaydin acmi kalsaydi bebek iyi yapmissin bir daha kabul etme kac saat gelmemis
+4 oy
tarafından
Saçından tutup bi sürükleseydin şunu
+1 oy
tarafından
Sen en iyisini yaptın canım diğerlerini boşver demek ki çoğunun merhameti yok senin durumunda olsalar bekleyecekler öyle görümcende dibine kadar haksızdı tek kelime etmesi bile yanlış olurdu bir daha da böyle birşeyi kabul etme canım benim 
+1 oy
(2,321 puan) tarafından
Benim arkadaşım şekerli su verdi çocuğu yoğun bakım da yattı bir hafta iyiki vermemişsin emzirmekle en iyisini yaptın bu saatte gelen anneden hayır gelmez
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Çok rahatmiss ama masallahh görümce biraz aklından zorumu var
0 oy
(2,775 puan) tarafından
Boş ver iyi yapmişsin cnm hepimiz anneyiz sonuçta 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Bence en doğrusunu yapmışsın, ara sıra o bebeği yoklamak lazım bu kadının yaptığı annelikten şüpheliyim 
tarafından
Bende aynısını düşündüm şuan. Şoktayım..hatta ben olsam önce kocasını arardım
(313 puan) tarafından
Aramış napim ben mi emziricem gibi bir şey demiş kocası
tarafından
Hade yaaa. Alahr rızası için ara sıra tıklasın su bebeyi
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmisin canım kötü yorum yapanları takma boşver o kadının hatası küçücük bebeği var ve bu kadar saat alışveriş mi yapmış nasıl anne bu nasıl vicdan
0 oy
tarafından
Sen en doğrusunu yaptın canim. Kızanları boşver linc etmek icin bahane ariyorlar. Tek suçlu annesi insan ya mama bırakır yada süt hic umursamamış kiii. Senin vicdanın rahat etmemiş ki ne güzel bir sevap işlemişsin bir bebeği doyurmuşsun. Hem onlar kuzen şimdide süt kardeş oldu ne güzel
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çocuğunu düşünmeyen o boyel annelik olmaz olsun işte **** oluyorum benim gorumcede öyle gezmek için bebeği emzirme di sütü kesildi sn en iyisini yapmışın canım bosver 
0 oy
(595 puan) tarafından
Keşke s.csaydin ağzına Bi güzel geri.zekali m.al yazık o çocuğa üzülüyorum ben 
0 oy
tarafından
O çocuğu öylede anaa bırakması o kadar büyük hata ki üstüne birde hak hukuk sokuyor araya emzirme diye o kadar düşünüyorsa alsaydı bir kutu mama bıraksaydı bunu yedir diye 20 günlük çocuğa bunca saat durup durup şekerli su mu verecektin bu ne saçmalık o kıyafetlerle boğacan onu ona dolanıyorlar 
0 oy
(8,121 puan) tarafından
Önceki postunu yeni okudum. Helallik istedin mi onu merak ettim
(2,321 puan) tarafından
Ben olsam bende emzirdim mama yoksa para yoksa alacak bakkal market yoksa napsın yavrum daha küçücük onu bırakıp giden insan değil
(8,121 puan) tarafından
Kızlar diğer postunda demiş ya görümcesi hakkımı helal etmem diye. Onun için sordum. Her ne olursa olsun helallik istemesi gerekir bence. Görümcesinin yaptığı da çok çok yanlış post sahibinin de. En azından suyla eski anam babam mamadan yapabilirdi. Şahsen ben hastanedeyken bazen onu yapma gereği duydu ailemden insanlar. Pat diye emzirme yok yani
Ha ama görümcesi gerçekten anneliği bin şahit ister yani. Oh ne ala alışveriş yapmış kendisi 20 günlük bebe de başkasına emanet. Acaba lohusa psikolojisini çok mu abartmış ki acaba diye de düşünmedim değil doğrusu
(3,548 puan) tarafından
Mimar anne ne biçim uygulama ise o kadar gereksiz yorumlar varki. Aynı şey kendilerine yapılsa kıyameti koparacak insanlar gelmiş burda nolacak ki diyor. Daha ne olsun. Evladının süt anası olmuş. Hemde rızası olmadan. Sanki Baska yapılacak bişi yoktu. Sorsaydı burdan birçok insan fikir verirdi.. Kendisi emzirmek istemiş. İşte Baska bir bahanesi yok.. Sen ben gibi yorum yapanları linç tayfa geliyor hemen. Bu saatten sonra karar verdim kimsenin postuna sorusuna yprum yapmayacağım...
(8,121 puan) tarafından
Aman canım buradaki insanları takma. Herkes kendi fikrini söylemiş. Burada da çok kişi hem süt anne hem süt annesi olan kişiler olunca da normal karşılayan da var. Haklısın kendilerine yapılsa aynı şey hiç memnun olacaklarını düşünmüyorum. Şahsen ben hiç istemem öyle bir şey
(3,548 puan) tarafından
Evet çok haklısın. Daha önce post açıp yorum yaptıklarım da sanki küfür etmişim gibi ismimi bile ezberlemiş bak banada böyle yorum yapmışın gibi sözler söylemiş. Sanki kendilerime kötü söz etmişim gibi. Halbuki kendi yaşantımdan örnek vermişim. Neyse.. Bir kez daha anladım ki kim ne halt ederse etsin umrumda değil. Bundan sonra dua isteyene Allah yardım etsin bile yazmam şu saatten sonra... Herkes lafı tersinden anlamaya çok müsait..
0 oy
tarafından
Allah o kadına vicdan versin ya :( üzüldüm bebeğe daha 20 günlük bir de kıyamam senin yerinde kim olsa aynısını yapardı emin ol 
tarafından
Almasa ne olacak. Allah aşkına boşu boşuna insanı bu ikilemde bırakana Allah hesap sorar .  Süt veren anneye değil.her önüne gelen hakkımı helal etmem deseydi teee
tarafından
Aynn ya karı sırf gezecek tozacak diye bebeğini saatlerce aç bırakmaya değer mi ya utanmadsn hakkımı helal etmem diyor bir de ya tövbe tövbe
0 oy
tarafından
Senin suçun yok o sözde anneye şaşırdım ne vicdanı varmış oyle
0 oy
tarafından
Sen en iyisini yapmışsın 

20 günlük bebekten bahsediyoruz koca çocuk değil ki
0 oy
(16,633 puan) tarafından
Sana mı kizdilar asıl o dengesiz sorumsuz vicdansız anneye kizilir pes.gercekten akıl almaz bişey bide bunlar da.anne kategorisine giriyor pehe
(9,621 puan) tarafından
Sen emzirmek istemissin gelmemesini bahane etmişsin demeye çalışan bile var düşün yani..neden bi insan durduk yere başkasının bebeğini emzirmek istesin ne dengesizler ya
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Kim ne derse desin sen en iyisini yaptın vicdansız annesi biraz vicdan yapsın bu saate kadar nasıl dayanacak küçücük bebek için rahat olsun emin ol sen süt vermeseydin bu sefer burdakiler yine seni suçlardi niye vermedin diye konusan her türlü konuşuyor
0 oy
tarafından
Diğer postada yazdım hak hukuk peşine düşen kadar itt ayağı yemiş gibi gezmeyip çocuğuna baksaymis acil durumlar hariç 20 günlük bebeği hangi akılla bırakmış acaba 

Hep diyorum Rabbim hakedene evlat versin 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 523 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (56 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 226 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 975 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy