Herkese iyi geceler. Yaklaşık 1 sene sonra düğünüm var ve ciddi bir ilişkim var aileler tanışıp nişan olacak en kısa sürede her iki aile de telefonla görüştü farklı, şehirlerde yaşadığı için. Benim sorunum şu ;
Ben başka şehirde yaşıyorum erkek arkadaşım başka şehirde onun ailesi başka benim annem başka şehirde yaşıyor yani toplamda 4 şehir var
Örneğin ben İstanbul'dayım o Çanakkale'de oturuyor evlenince yanına gideceğim onun ailesi ve benim ailem Çanakkale'ye 4 saat uzaklıkta farklı şehirlerde yaşıyor ortak nokta Çanakkale yani.Ve ikimizin ailesi de köyde yaşıyor. Bana erkek arkadaşım diyor ki evlenince annenlere haftasonu 1-2 gün kalmaya gideriz izinlerim olduğu zaman annemlerde 1 hafta kalırız babama yardım ederim çalışıyor köyde pazarcılık yapıyor diye diyor bende dedim ki ayrımcılık olmasın annem beni özler ilerde bir gün demez mi kızım siz oraya daha çok gidiyorsunuz bana gelmiyorsunuz o kadar diyip gönül koymaz mı dedim bana diyor ki ben bilmediğim etmediğim köyde ne yapayım sıkılırım ben orada istemem uzun kalmak benim kendi köyümde evim ayrı gittiğimizde ayrı olacağız ailemden diyor onda da evler yan yana yani. Bu dediğine de kırıldım o zaman bende senin köyünü bilmiyorum bende senin köyünde sıkılırım annem beni de görmek ister empati yap ikimizde birbirimizin köyünü bilmiyoruz dedim ben oraya gidince ne yapcam sıkılırım diyor dedim gezer keyfine bakarsın kimse iş yapmanı beklemiyor annemlerden gün kısıp kendi annesine ekliyor daha fazla kalalım diye en son şimdi yemek yiyeceğim işe gideceğim dedi trip attı kapattı vardiyalı çalışıyor diye ben ne yapacağım böyle şeyler dediği için çok kırıldım annemin gönül koymasını istemiyorum onun annesi önemli de benim annem önemsiz mi o nasıl laf öyle sıkılırım ya