0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Yaa aklıma geldikçe gülerim duştan çıkmıştım annemle görüntülü konuşuyorduk babam geldi saçını kurut hemen hasta olacaksın dedi adam sadece bunu dedi aboo sen misin bunu diyen hemen telefonu kapatıp saatlerce ağladım hatta kardeşim yanımdaydı ona demiştim ki duydun mu bana saçını kurut hemen dedi diyerek ağlamaya devam etmiştim :D:D

Bir diğeri de yemek yapmıştım tuzu az olmuş eşim tuz istedi az mı olmuş tuzu demiştim yok ben tuzlu seviyorum demişti az dese ağlarım o yüzden öyle dedi ama ben yok tuzsuz olmuş diye kendimi odaya kapatıp iki saat ağlamıştım hatta daha yemeğin tuzunu tutturamıyorum nasıl anne olacam nasıl çocuğuma bakacam diye of hiç ağlamam gereken şeylere nasıl ağlamışım ya :D:D

32 Cevaplar

0 oy
(4,648 puan) tarafından
Ağlayacak kadar enerjim olmadı ilk 5 ay sadece nefes alıp verdim 
(176 puan) tarafından
Neden canım
(4,648 puan) tarafından
Çok kötü bir hamilelik geçirdim lama gibiydim  o kadar fazla tükürük salgısı vardı ki karton bardakla gezdim günde üç dört defa değil sayısını hatirlamadigim kadar kustum hiç bir ilaç serum falan filan fayda etmedi e kusmaktan halsiz düştüm su icemedim enfeksiyon çıktı artık ben hamile değilim kesin kötü bir hastalık bu diyordum ki 22 . Haftada azaldı şimdi 29 haftalık şükür diyorum
-Reklam-
0 oy
(985 puan) tarafından
Eşime çağla al demiştim eşim gelince arabada unutmuştu.  Sebebini  söylemeden ağlamıştım birde eşimde sorunca cevap vermiyordum . Sonra arabadan cuzdaniyla birlikte onuda getirince hamilelik hormonları işte ağlamak istedim sadece dedim . Ne edeyim . 
(176 puan) tarafından
Hahahahha kıyamam sana ya niye ağladığını söylesen daha erken alacaktı arabadan :D
(985 puan) tarafından
Sorma ya suçu da hormonlara attım ne ediyim
(176 puan) tarafından
Suç zaten senin değil suç bizi o mahveden hormonlarda :D
(985 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından
Kaynbabam vefat etmişti o zaman 7 aylk hamileydim kendisini normal severdim yanı zaten ben evlendm 1 yl sonra öldü fazla tanyamadm banada bir zarari olmadi . Kendi ailesinsen cok ben ağladım hüngür hüngür :)))))
(176 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım ama güldüm yanii baya
tarafından
:)) sağol canım
0 oy
(518 puan) tarafından
Bende hamileyken bitane kus yavrulamis camin önüne yumurtasi vardi ve üstünde oturuyordu esimde bilmeden cami acmis ama soylemistim boyle boyle yavrulamis diye ama istemeyerek kalkacagina dusunmeyerek cami acmis ben kendimden gecene kadar aglamistim sen o cami nasil acarsin annesi gitti daha geri gelmicek o senin yavrunda olabilirdi :)))))))) cok cok aglamistim cok üzülmüştüm ertesi sabah baktigimda annesi gelmisti evde bir bayr havasi vardi :))
(176 puan) tarafından
Hahahahhaha o şeninde yavrun olabilirdi lafı güzelmiş canım :D
0 oy
(595 puan) tarafından
Canım aşırı çikolata çekmiş ama farkında bile değildim bizde pek evde bulundurmazdik öyle çikolata cips felan sonra koltukta uyuyakalmışım TV izlerken eşimde uyandırdı beni kalk yatağa yat diye bende oturup ağlamıştım niye uyandiriyosun zaten canım çikolata cekiyo unutmaya çalışıyorum diye sonra gülmüştü bana niye demiyon felan o gunden sonra hergun çikolatayla geldi eve :))) 
(176 puan) tarafından
Yaaaaa ne güzeeeelllll
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Ben hep acıktım açım diye ağlıyodum gecenin bı yarısı adam da yazık kalkıp tost falan yapiyodu tamam ağlama diye şimdi acıktım diyom git ye biseyler diyo akfdk
(176 puan) tarafından
Şimdi İşler çok değişti çok çok
(1,863 puan) tarafından
Öyle tabi bebiş ikimizi de çok yoruyo valla
0 oy
(2,139 puan) tarafından

Eşim eve gelince sofrayı hazırlayayım mı demiştim o da ben yedim demişti. Bende ne yedin demiştim çiğköfte demişti. Bende bana neden getirmedin diye ağlamıştım oysaki tıka basa da toktum:D

(176 puan) tarafından
Hahahahha işte hamilelikte ağlamamamız için hiçbir sebep yok
0 oy
tarafından

Perdeleri asamiyorum diye aglamistim. Butun gun perdelere bakip bakip agladim aksam esim gelince asti bu sefer de salonu yatak odasina asmis adam yanlislikla, cok yorgunum yarin duzeltsem olur mu dedi ona agladim :dizzy:

(176 puan) tarafından
Yaaa yazık adama yorgunluktan yanlış takmış :D
tarafından
Taktigina takacagina pisman olmustu garibim :D en son susayim diye tatli aldi getirdi bana hahahaha :D
(176 puan) tarafından
Hahahahhahahahahaha onlarda hamilelikte bizden az çekmediler ya
tarafından
Hahaha aynen :D
0 oy
tarafından
Ay bi kere okeye gittik ben kız kardeşim arkadaşı ve eşim hepimiz neyse ben taş attım ama yanlış taş atmışım eşim benle dalga geçti ağladım orda :D kardeşimin arkadaşı da enişte niye öyle diyon o bi hamiş hamişlerle düzgün konuş falan demişti onun ablası da hamileydi benden 6 Ay büyük o da ne deseler ağlıyormuş 
(176 puan) tarafından
Hahahahha ciddi ciddi orda ağladın dimi canım :D
tarafından
Evet canım :)
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Daha adetime 8 gün vardı deli gibi hamsi çekti canım öyle böyle değil resmen ağzımın suyu akıyor isyerinde kızlara diyorum bak kesin hamileyim bebeğin canı çekti diye dalga geçmişlerdi benle annemi aradım hamsi yap bu akşam dedim saolsun yaptı giderken de test aldım yedikten sonra baktım silik çizgi inanmadı kimse ertesi gün kan vermiştim çıkmıştı 
(176 puan) tarafından
Vaaayy be hamileliği önceden tahmin eden bir anniiiiişş kız ben evlenince düzensizleşti sanmıştım :D
0 oy
tarafından
Eşim yemek yerken  yuzume baktı diye ağladım  cok yiyorum sevmiyo beni sen diye
(176 puan) tarafından
Hahahahahhah bak buna da çok güldüm en küçük şeye ağlıyormuşuz ya cidden
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Nevresimin pembe rengine bakıp ağlamıştım :D

Sebebide şu; bu pembe çok güzel cocuklugumdaki pembe diyivermistim. Ne alakaysa, sanki her sene pembenin tonu değişiyor :woot:

(176 puan) tarafından
Hahahahahaha kıyamam hormonlar seni çocukluğa götürmüş herhalde :D
(1,019 puan) tarafından
Hemde nasıl. O süreçte eşim çok çekti valla ama sağ olsun katlandı:))

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 719 göst.
0 oy
39 cevap 853 göst.
0 oy
35 cevap 497 göst.
+1 oy
45 cevap 717 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,308 puan) tarafından soruldu

406,315 soru

12,182,216 cevap