Yaa aklıma geldikçe gülerim duştan çıkmıştım annemle görüntülü konuşuyorduk babam geldi saçını kurut hemen hasta olacaksın dedi adam sadece bunu dedi aboo sen misin bunu diyen hemen telefonu kapatıp saatlerce ağladım hatta kardeşim yanımdaydı ona demiştim ki duydun mu bana saçını kurut hemen dedi diyerek ağlamaya devam etmiştim
Bir diğeri de yemek yapmıştım tuzu az olmuş eşim tuz istedi az mı olmuş tuzu demiştim yok ben tuzlu seviyorum demişti az dese ağlarım o yüzden öyle dedi ama ben yok tuzsuz olmuş diye kendimi odaya kapatıp iki saat ağlamıştım hatta daha yemeğin tuzunu tutturamıyorum nasıl anne olacam nasıl çocuğuma bakacam diye of hiç ağlamam gereken şeylere nasıl ağlamışım ya
Çok sağlıklı bir bebeğim varken bebeğime bir şey olacak korkusundan ağladım. Sonra İrem kendine gel ne kuruntu yapıyosun dedim toparlandım
Kız senin hormonlar aşırı tavan yapmış
Hemen hemen herşeye ağlıyodum sinir krizleri geçiriyordum
Hamsiyle çiğ kofteyi aynı anda yiyordum.esim de aşkım kızma ama o nasıl mide dedi başladım aglmaaya amanhem ağlıyorum hemde ağzıma atıyorum sen benim yediğimi gözetliyorsun diye hala güleriz
Erik aşermiştim başımı eşimin dizine koyup ağlamıştım gidip erik aramıştı manavlarda
eşimin işte giyeceği tişörtleri ütülerken kulaklıkla müzik dinliyordum amerikan pop kendimce eğleniyodum ütüyü zevkli hale getirmek için. 2. tişörte geçmeden hüngür hüngür ağlamaya başladım sebep yok
Allah iyiliğini versin sende biri a desede ağlasam demişsin resmen ☺️☺️
Ben hatırlamıyorum ama doğumdan sonra çok ağladım kızım hiç uyumaz hiç durmazdı bende sabaha kadar kulaklık takıp duygusal şarkılar dinleyip ağlardım :D sjsjsjjs
Ağladığım şeyler vardı ama şuan babanla olan muhabbetine ağlıyorum nasil birsey şu hormonlar ya gurbette olmakta zor
uzanırken bır anda dogumda ben ölcem cocugum bensız kalcak dıye dusunup kalkıp vasıyet yazdım esıme hem yazdım hem agladım evde tektım
Bırde sokakta yavru bı kedı gordum annesı nerde dıye saatlerce aglamıstım
Esim mhrs sfremi degisti hadi soyle dedm tm bi dk dedi ya hadi soylesene dedim tm dur not alıyorum dedi of ya niye soylemiyorsun diyip aglma basladim
406,300 soru
12,181,695 cevap
36,681 kullanıcı