0 oy
321 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,756 puan) tarafından

Epilasyona her ay gidilse bir zararı olmaz dimi hani ben iki seans gittim ama farklı yerlere gittim ikincisinde memnun kalmadım ilk gttgm yere gtmk istiorm bu ay da gidip snra ara vermeyi dsnuorm tüylerim baya inceldi zaten vajinada ki kıllar kolumdaki kıllar gibi oldu inceldi yani yarım bacak ve bikini ye gidiyorum jilet vurmuyorum her hafta jilet vurmam gerek mi? 

İyi Okurmu cihaz bu şekilde de bilemedim inceldiyaa 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kliniğe gidersen 1 defa jilet yaptırırlar ilk defa gidiyorsan mutlaka düzenli gitmelisin şuan ara verdiysen gidene kadar jilet yaparsan kalınlaşır tekrar 
(3,756 puan) tarafından
İki ay gittim cnm düzenli olarak iki seans oldu yani ama ayrı yerlere gitmek zorunda kaldım iki işlemde farklıydı oyzdn iki senas diye sayarlemi blmiorm
tarafından
Ben güzellik merkezine gittim boşu boşuna para vermiş olmuş 2 defa en son klinikte 15 günde bir tarama vardı bu şekilde bir yer bulabilirsen oraya git
-Reklam-
0 oy
(10,617 puan) tarafından
Ayda bir giderdim gideceğim.gunden bir gün önce jilet vurduruyorlardi çok şükür hepsi bitti ama hamilleikte azıcık tek tük çıktı düzenli gitmezsen ve ağda jilet yaparsan kendince çoğalma yapar
(3,756 puan) tarafından
Annem de gitti hani diyor jilet yapman lazım ki köklero kalinlassn batiklrn çıksın kafam karıştı oyzdn
(10,617 puan) tarafından
Ewet kökleri net görüyormuş ozaman valla ben kurtuldum dünyada rahatlık varmış hamilelikte cikanlarda incecik sarı doğuma yakın makina ile alcam bak 9ay oldu gitmeyeli daha inceltme azaltma yapmaadim okadar yok
(3,756 puan) tarafından
Ben şimdi ne etsem doğru olur ? Hep jilet mi vursam hep gidene kadar ?
(10,617 puan) tarafından
Gideceğin günün akşamında al bırak uzasın. Emin ol seanstan çıktıktan iki gün sonra azaldığını görürsün.agda yaparsa. Zaten atış yapmaya kök bulamaz
(3,756 puan) tarafından
Sadece gidicgm günün aksamndn jiletlym dimi sadece:)? Saol cnm
0 oy
(65 puan) tarafından
Valla canim ben almanyada kaliyorum burda yaptirdim ama genital bölge kol bacak 2 ayda bir yüz her ay gidiliyor 
0 oy
tarafından
Ayda bir zaten çıkmıyor ki o yüzden ayda bir gitmené gerek yok 2 ayı buluyor düzenli gittikce ara açılıyor 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Neden gidip bırakmayı düşünüyorsun ki toplu paket seans 9 seans falan etkili ve kalıcı istiyorsan tabiki bu şekilde gidiceksin bence sabit bir yere seansın gidene kadar gitmelisin 
(3,756 puan) tarafından
Okdr para bir anda veremiorm kuzum oyzdn seans gidiyorum brkmahi dsnmuorm sadece üçüncü kez gidersem baya geç uzar diye düşünüyorum oyzdn ara vereym ddm
(1,841 puan) tarafından
Biraz birikim yap öyle git bence çünkü ara vermeden düzenli gitmek gerekir yine de senin tercihin tabiki . ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 392 göst.
24 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 402 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 586 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,797 soru

24,702,120 cevap

368,980 kullanıcı

...