0 oy
226 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,762 puan) tarafından

Ben geçen gittim ilkkez şimdi 2sinde kontrol e gidicm şimdi kontrol hem ücretsiz hemde kıllar çıkmış ise lazer yapioolr mi??

2 Cevaplar

0 oy
(14,189 puan) tarafından
Hayır sadece bakıyorlar sadece seanslar da alıyorlar
(14,189 puan) tarafından
Bende böyle düşündüğüm için hiç gitmedim gerek yok ya 2 dakika bile sürmüyor
(3,762 puan) tarafından
Siz almayın ddi doknmyn yani ddi kadin kıllara baklcgni ona göre dedi demekki yapmazlr dimi yani:( neyse bende ozmn ne edecm jilette hiç sevmiyorum ama jilete mi vurmam lazım yine bir dahaki gidene kdr cancağızim
(14,189 puan) tarafından
Tüyleri sadece seans vakti alıyorsun onun haricinde hiç almıyorsun yoksa etkisi olmaz evet jiletle alman lazım
(3,762 puan) tarafından
Ben şimdi almayymmi yani cancağızim? Ben gidene kadar biraz zaman geçer çünkü
(14,189 puan) tarafından
Hayır alma sadece seans öncesi alman gerekiyor söylemediler mı? Ayda bir kez gidiyordum ben mesela gitmeden bir kaç saat önce alıyordum öyle gidiyordum
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Benim öyle degil. Ay içerisinde bir kere seansa gidiyorum ikinci gidisime de rötuş deniyor. Yine seans uygulaniyor. Bazen ay içerisinde eğer yüksek ısıda islem yapıldıysa normale göre bir sonraki rötuş olayını uzatıyorlar. Ama seanstan sayılmıyor tabii. Bakmaya çağırmıyor yani kimse :) demekki her yerde farklı. 
(328 puan) tarafından
He ya bir de öyleleri var bir kere sert konuşunca kedi gibi oluyorlar ille onu istiyorlar sanki babamızın hayrına ordalar gibi :D
(3,762 puan) tarafından
Ben şimdi ne zmn gideblrm seans almaya oyzdn çıkanları jiletle alsam sorun olmaz dimi cnm
(328 puan) tarafından
Ben alıyordum valla. Nasıl öyle durayim :D Belirli bi seans sonrası ara ara almak ben de durumu zorlaştırmadi kıl yapısıyla alakalı olabilir bana da alma diyolardi ama ben alıyordum bir de almasam bile dediğim rötuş olayı olduğundan çok beklememis oluyodm. Dene istersen benim gibi. Bir de benim seans yarısına gelmeden hamileliğim oldu. Ona rağmen şuan jilet kullandigimda bile hemen çıkmıyor. Valla gittiğin yerin uygulamasını bilmediğimden ne desem yalan olur. Yeni yeni gidiyosan eğer detaylıca bilgi iste bence. Çünkü genellikle çok yoğun oluyolar hele bir şeyde ısrar etmezseniz onların işine geliyo açıklama yapmak istemiyolar
(3,762 puan) tarafından
Bikini ve yarım back gidiorm cnm daha ilk Sean gittim paket almdm ne zmn param olursa ozmn giderim dedm

Olmadı annemmi knstrrm dedm o anlar dillerinden ama evimide çok özledim olmadı param olunca seans olri giderm

Teşekkür ederim bu arada yazdın okdr❤️❤️
(328 puan) tarafından
He tamam o zamannn :) aylık aylık gitsen de olur ama yavaş yavaş biter. Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 191 göst.
13 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 295 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,453,991 soru

23,864,625 cevap

320,575 kullanıcı

...