0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kizlar merhaba 3 senelik evliyim 1 yaşında kızım var kaynanam bakıyor ona alt katta oturuyom oda üstte bir tane kaynım var yurt dışında onlara para gönderiyor onun karşısında 5 sene gönderiyordu artık göndermedi karısı ile boşanmıştı bu yüzden onlar yüzünden sadece bir yatak odası takımı alabilmislerdi neyse onlar bisanali 1 yıl olmuş ama daha  barışmaya çalışıyorlar diyeleim kayinbaam 450 e evi Hipotek yaptı iki evi bende çalışmak zorunda kaldım eşimle eşimin üstünde 80 bin Kredi vardı onu komple kapattılar eşim her ay 3 bin veriyor bende 2.500 veriyorum onlara evin kredisini ödüyoruz karı koca olarak kaynım var oda yirmi üç yaşında onlar yüzünden askere gidemedi bu borçları ve para sevdaları yüzünden oda hep calisugor bizimle birlikte aynı samanda kayinbabam fabrika muduru gel gor ki ben evlendiğinde bedavaya evlendim bana değer verdiklerini sevdiklerini hiç hisedemiyorum . Evet kızıma çok güzel bakıyorlar inkar edemem ama ne bileyim ya hani olur ya çalışırsın cabalarsin göze girmeye çalışırsın gene olamaz kayinbabam diyorsam akraba evliliği aynı zamanda dayım oluyor kizlar kaynanamda halam oluyor neyse teyzemin gelinleri gelince (aşırı yalakalar) onlar daha gelmeden yolda arıyorlar bize lahmacun kebab getirin diye onlar yerine ben utanıyorum 3 yıldır gelinleriyim bir kere kayinbabamdan birşey istemedim konuşmaya utanır cekinirim ben geldiklerinde kendilerini bişey zannediyorlar altınları filan var diye of bilmiyorum ya hep başkalarına melek gibilier bana hiç ilgili değiller ben onlar için her zaman tembel hiç birşey başaramayan biri oldum bence bilmiyorum ya sadece anlatmak istedim kizlar 

1 cevap

+1 oy
(4,673 puan) tarafından
Tam anladım mı bilmiyorum ama galiba borcunuz odunu içim her ay para ödüyorsunuz onlara ben olsam borcumu ödeyene kadar dişimi sıkardım sonra da eşimle kendi yoluma bakardım sen kendi ayaklarının üzerinde duran bi insansın takmazdım onları yer içer gezerdim hatta gerekirse evi de satar daha uzak bi yerden alırdım 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 477 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (2,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 613 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Birsel.. (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 707 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy