Ablalarım merhaba oncelikle ben 23 yasindayim üniversite okuyorum 1 sene sonra mezunum ALLAHİN izniyle.
Sorum şu erkek arkadasimla 1 senedir birlikteyiz ilk gunden itibaren benimle evlenmek istedigini söylüyor. Kultur olarak farkliyiz. Neyse 2 ay önce annesini babasini kiz kardesini alip bizim evimize geldi benim ailemle ve akrabalarimla tanistilar 2 gun kaldilar gezdik tozduk. Annesiyle daha onceden de telefonla konuşuyorduk zaten samimiydik. Fakat sorun su ki bir kayinvalide adayi kiz görmeye gelirken 1 tane hediye getirmez mi ? En azindan evinde kullanilmamis bir havlu, bir sac tokasi bir parfum getiremez miydi. Ben mi abartiyorum bilmiylrum ama onlar giderken benim ailem bizim yoreye ait yiyeceklerden verdiler. Annem ona basortusu oyalayip hediye etti. Ve bir suru daha hediyeler verildi. Ama onlar hicbirnsey getirmedi anneme seccade sandiktan cikma birnde haci isi pullu bir basortusu. Bana hic bir sey yok. Annemde onlar gidince en azindan bir havlu getirebilirdi bu sekilde olmaz ayiptir dedi. Nasil dusunmem gerektigini bilemiyorum yardim edin lutfen akil verin
Uzun oldu kusura bakmayin