Canım yanlış anlama da orası müstakil anladığım kadarıyla satmak istemez kayınvaliden kiracıya sorun olsa çıkartırlar ama ev sahibi olunca öyle imkanları olmadığı için kabul etmezler. Birde zaten size imkan veriyorlar yukarı çıkın, yada kiraya verin burayı siz başka yere gidin diye. Sende ben kira kira gezmek istemiyorum diyorsun yani biraz yapıcı olman lazım onlar zamanında çalışıp evlerini almışlar. O zaman eşinde daha çok çalışacak yada birlikte çalışıp kimseye boyun eğmek zorun da kalmıycaksınz (biz eşimle birlikte çalışıp aldık evimizi aynı durumdaydık üst katta oturuyorduk ama baktık olmuyor kiraya da çıkmaya gerek yok dedik ev aldık kimse gönül koymadı eltim geçti oturdu? Yani biraz yapıcı ol uyum sağla hoş bir durum değil biliyorum inan aynısını yaşadım ne tek yemek yeriz ne pazarımız vardır misafir gelir hopp aşağıya hizmet et pasta börek yap derken hizmetçi gibi oluyor insan ama senin elinde imkanın var. Sattırma olayı ancak iksii de vefat edince olur bence kabul etmezler ona güvenip yukarı çıkma, yukarı çıkarsan başka ebe kiraya çıkma durumunu da unut ya uyum sağla üst kata çok otur. Yada kiraya çık kökten çözüm