0 oy
457 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (800 puan) tarafından
notu ile kapatıldı: Yasak post

7 Cevaplar

+3 oy
(1,022 puan) tarafından
Savaşarak ölmek yerine acizce ölmeyi tercih edenler...
(3,831 puan) tarafından
İşte benim cevabım
-Reklam-
+1 oy
(13,306 puan) tarafından
Allahın dini kötüye kullanan pislikleri gerçekten umrumda değiller. İnsanlık olarak bile üzülmüyorum. Buraya gelemeyen kardır benim için nasılda Avrupa yine kapısını açmayacak iki gün sonra burada iç savaş çıkacak kimse görmüyor. Komşunuz vs varsa götürmeyin açlıktan ölsünler her gelen bir kadına bir kıza bir çocuğa zarar veriyor 
(13,618 puan) tarafından
Avrupa toplantı yapıp İran ve Türkiye arasında köprü kurup bu mültecileri iki ülkeye vericekmiş
(753 puan) tarafından
Çünkü. En aç olan ülke yine tukiye
(13,306 puan) tarafından
Bizimkiler de para alıp susuyor anca işte.
(800 puan) tarafından
Ewd en düşük maaş herşeye zam gelen ve borçlu olduğu için ekmk ewe zor götürdüğü için Türkiye başka yer değl bşz burda misfr gibiyiz yol geçen hanı değil ama kapılar sonuna kadar açık
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Ekmek bizden su bizden faturalar bizden ben olsam bende asılırdım!!!
(753 puan) tarafından
Avrupa Türkiye'ye siz alın parasını biz veririz diyor Erdoğan'ı da işine geliye
0 oy
tarafından
Bir söz okudum diyordu ki 

Tırnaklarıyla savaşıp bugünlere gelen bir vatanı savaştan kaçanlara yedirmeyiz diye 
(800 puan) tarafından
Ewd ya çok doğru söz
(594 puan) tarafından
Valla o kadar şey okudum bu konuya dair hiçbir bilgim yok ama konu ile alakalı duyduğum en güzel söz. Nice canlar gitti bu ülkeyi ayakta tutmak için onlar da kacacagina savassinlar.
tarafından
Hic bir ülkenin ordusu bizimki kadar cesur değil inan ki . Atatürk'ün gencleriyiz kadın adam demeden herkes canını verir . En güzel şansımız da atamızın bizim ülkeye nasip olmasi ❤️
0 oy
tarafından
Hepsi erkek. Uçağın içini de gördüm sadece 8 kadın sayabildim. Karısını çocuğunu arkasında bırakıp yıllardır istedikleri bu yönetim şeklinden kaçmaya çalışan odlekler umrumda degil. Arkada kalan güzelim kadınlara yanıyorum ben 
(800 puan) tarafından
Ewd ysaa
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Keşke ülkelerinden kalan ölmeyi bekliyoruz kacacaak yerimiz yok diyen kadınlar kadar onurlu ve gururlu olabilselerdi.  umrumda değil uçak rotasindan ciksaynis keşke.
0 oy
(547 puan) tarafından
Bu kadar ******** bedeviler iste.kendi vatanina hayri olmayan bize mi olacak.egitilmez bunlar.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,433 göst.
0 oy
19 cevap 484 göst.
0 oy
13 cevap 398 göst.

413,164 soru

12,439,602 cevap