0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
2 aylık bebegimi kendim banyo yaptırabilirmym acaba . Tek yaptıran varsa bana bı öneriniz varmı bebek küveti ve filesi var . Kendime güveniyorum ama biraz acemiym 

7 Cevaplar

0 oy
(1,353 puan) tarafından
Benimde kızım 2 aylık  1 aylıkken tek yıkamaya başladım. Filesine yatır ayaklarından başla yıkamaya en son da kafasını yıkarsın sonra tek kolunla tutarsın sırtından suyunu dökersin oldu bittii
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
File varsa çok kolay yıkardı  cabim baisni yıkarken suyu istersen elinle dök tas kullanma o zaman daha rahat durularsın vücudunuza kaldırmadan filenin üstünde döndüre döndüre yika canım zaten ne kiri olacak minik kusun birer kere yıkasan yeter ")
(389 puan) tarafından
Tmm cnim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben kırkım çıktığından beri tek başıma yıkıyorum cnm çok korkuyordum bir şey olur diye ama çok şükür 4 aylik alıştım artık tek yıkamaya onu küvete filenin üstüne yatır bismillah diyip yıkamaya başla önce ayaklarından başla sonra gövdesi kolları en son kafası cnm en son da kaldırırken kolumdan tutarken sırtından aşağı bir su dökerim bitti hiç korkma bak ne kadar korkarsan daha çok panik yaparsın 
0 oy
tarafından
yıkanmasına yıkarsın ama kulağına kremli pamuk koy içine su girmesin 
0 oy
tarafından
İlk günden beri tek yıkıyorum bebeğimi☺️ on gün küvezde kaldı aldım eve getirdim yıkadım ❤️eşimde hayret etti ❤️
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Camları odanın kapısını kapat filenin üserine ince birşey ört bebeğini fileye yatır suyu boynunun altından dök sabunla ardından durula saçına minicik şampuanla köpürt elini alnına koyup suyu saçlarına dök sonra koluna yüzü koyun yatır bebeğini sırtını yıkayıp iyice durulayıp kaldırp havluya sar giydir 
0 oy
tarafından
Tabiki yaptırırsın fileye yatır ilk su dök vücuduna üşümesin sonra sabunun kullan durula sonra başını yıka çok basit canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 353 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2516 (2,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 397 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 707 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 343 göst.
27 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,694 soru

24,390,239 cevap

349,256 kullanıcı

...