0 oy
1,094 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Son günlerde oğlumu uyutmak işkence oldu resmen uykudan gözleri kıpkırmzı naptıysam uyutamıyorum. Her yolu deniyorum ama yok bana bi akıl verin yaa

12 Cevaplar

0 oy
(5,936 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
5 ay uzeriyse dışı de çıkmadıysa %100 diştendir benim kedi gibi oğlum u geçen ay 17 gün diş maf etti dişleri çıkınca rahatladı şükür 
(20 puan) tarafından
Ne kadar sürer ki bu böyle
(5,936 puan) tarafından
Ilk alt 2 dış 3 hafta net sürüyor çıktıktan sonra 1 ay rahat oluyor sonra usteki dişleri başlıyor ki 2 yaşına kadar böyle malesef.
(20 puan) tarafından
Çıksalar bian önce hayır kendimi geçtim ağlamaktan çocukta mahfoluyo:(
(5,936 puan) tarafından
Jel kullanacaksın sabah öğle akşam başka türlü ağrısı dinmez dr bana dediki onun çektiği acıyı bir bilsen oturup ağlarsın damak yarılıp dış çıkınca rahatlıyor anca dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden uyumuyor gaz sancısı mi var acaba bizimkide öyle oluyor uyutamıyorum gaz sancısından gözleri şişiyor resmen 
(20 puan) tarafından
7 aylık olucak nerdeyse gaz sorunumuz kalmadı.  Karni tok altı temiz rahat uyur diye duş aldırıyorum belki diştendir diye eline biseyler veriyorum ama yok yok yani
0 oy
tarafından
Durmadan ağlıyor ise gazi vardır canım. Rezene ve anason ver bi çay kaşığı uyku yapıyor çocuklarda diye biliyorum. 
(20 puan) tarafından
Gaz olmadığına eminim çünkü sadece uykusu geldiğinde böyle onun dışında gayet iyi sadece uyumak istemiyo anlamadım
tarafından
Benim de bazen öyle oluyor akşam mesela uçururken ağlıyordu ama oynayınca gülmeye başlıyordu uyumak istemiyordu eşim onu kucağında götürüp getirdi de uyudu 4 saat uyanık kaldı 2bucuk aylık bebek
0 oy
(52 puan) tarafından
Kaç aylık canım gazi olabilir bi yeri ağrıyor olabilir eğer ki ağlamıyor sadece uyanıksa sıkıntı yok canım ama ağlıyorsa mız mizsa gazi vardır kulakları ağrıyor olabilir bi dr a götür canım 
(20 puan) tarafından
Doktora da götürdüm herşey normal bi sıkıntı yok 7 aylık olucaz nerdeyse gaz problemimiz yok. Sadece uykusu geldiğinde böyle onun dışında gayet iyi işte
(52 puan) tarafından
Uyumak istemiyor demekki cnm büyüyor artık benim kzim da öyleydi o aylarda dr a sordum büyüyor artık herşeyi keşfediyor demişti ve dişten olabilir cnm alah yardımcın olsun canım
(20 puan) tarafından
Uykusu olmasa zorlamıcam oynarım ederim başka isim mi var sanki ama uykusu oluyo sürekli gözlerini ovaliyo ağlıyo durmuyo ama uyumuyo da
0 oy
(283 puan) tarafından
Sadece q uyguleama yöntemi ile uyutun 
(20 puan) tarafından
Nasıl yani ???
(1,932 puan) tarafından
Bende merak ettim o nedir
(283 puan) tarafından
Cok afedersiniz kızlar ayni anda çocuğu uyuymaya calisirken yanlis yazmisim:) sadece bir uygulama yöntemiyle uyutun dedim sallıyosanız pes etmeden sallayın baska birine gecmeyin sil bastan yapiyosunuz. Kanımca
0 oy
tarafından
Bizdede ayni sorun var kuzum 2 gun donra 7 aylik olcaz yatmiyo agliyo sizliyo uyku gozunden akiyo ama gene uyumuyo zorla yatiriyom bagiris cigiris
(20 puan) tarafından
Aynen öyle artık kendi sesimden başıma ağrı giriyo ya
tarafından
Valla benimde ayni basimin agrisi gecmiyo artik devamli agriyo bisey falan yemiyo karni ac agliyo ama yemiyo bi elimde kasim bi elimde oyuncak o sekilde yedirmeye calsiiyom
(20 puan) tarafından
Sabredicez yapcak bisey yok
tarafından
Aynen kuzum bu zamanlarda gecer
0 oy
tarafından
Oğlum 9 aylık olacak her sabah 6 da uyanır illa bi yaramazlık yapar bizi de uyandırır .. şu an benim de gözlerim ağrıyor  
(20 puan) tarafından
Ya uyanması falan problem değil de huysuzluğu çok fena.
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Disten olabilir o evreyi bende geciriyorum bu aralar canim huysuzlanyor
(20 puan) tarafından
Cabuk atlatır umarım
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Cnm uyumak istemediğinden saati biraz daha ileri at bir saat kadar baktin yine istemiyor biraz daha uzak eninde sonunda uyku için sana biseyler demeye çalışacak benimki ee diyor mesela uyku gelince bebekler büyüdükçe biseyler öğrendikçe uyumak istemedikleri bazen gündüz uyku sayısının düştü oluyor 
(20 puan) tarafından
Kucakta uyudu simdi ama yatınca kıyamet kopuyo sabır başka yapcak bisey yok
0 oy
(148 puan) tarafından
yatağının yakınına lavanta kesesi asabilirsiniz lavanta kokusu güzel uyutuyor ya da kumaşa lavanta yağı döküp yine yakına koyabilirsiniz 
0 oy
tarafından
Bazı bebekler uykuya geçişte zorluk çekiyorlar belki kendini güvende hissetmediginden belki başka sebepten rahatlayıp uyuyamiyorlar uyku öncesi rutini edinin canım banyo yapıp vucudunu yağlayıp pijama giydir sakin bir ortama geçin sevdiği bir ninni varsa onu dinleyin yada bir şey neyi seviyorsa ya da sadece sessizlik emerek mı uyuyor ya da süt mü içiyor ona göre kendi haline bırak mesala bir müddet sizin oralarda da çok güzel yağmur var mı bazen bebekler yağmurdan da huzursuz oluyorlar karın ve bacak ağrısı çekiyorlar 
0 oy
tarafından
Kaç aykik ki canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
+1 oy
19 cevap 848 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,302 soru

12,381,397 cevap

43,222 kullanıcı

Kategoriler

...