0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğum çantasına neler koymaliyim 

Vede bebek için neler almalıyım Kasım basi Eylül sonu gözüküyor doğum 

Lütfen yardımcı olun şaşırdım ne alicagimi nerden baslicagimi. 

Nasıl bir beşik almalıyım bebek için hangi siteleri kullanmaliyim hangi maldan almaliyim 

O ENGİN TECRUBELERİNİZE İHTİYACİM VAR 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(590 puan) tarafından
8 gün önce doğum yapmış birisi olarak çantana bir adet 10 lu 2 adet 5 li takım koyman yeterli cocuk icin yani abartı koyma ben hep fazla fazla koydum fazla olsun az olmasın diye hicbiseyi kullanamadım dogru duzgun 1 gun yatıp cıkılıyor zaten
tarafından
Ekstra birşey koymiyommi
tarafından
Ama kış olcak
(590 puan) tarafından
Kız tabiki ekstra koy da cok abartı yapma giyilmiyor yani dogum yaptigim gun 1 takım diger gun 1 takım giydirdim diger koyduklarim kaldi battaniyesi felan kullandim 15 bez koymustum bezin 7 sini kullandım cok fazla koyma yani gerek olmuyor
tarafından
Başka ne koyim bir muslin bir nohut battaniye bir kalın battaniye 10 bez 5li takım 10 lu takım ekstra iki şer tane zıbın alt üst falan  nolur nolmaz kendim için ne köy.aliyim
(590 puan) tarafından
Kuzum kendime 4 tane pijama koymustum sadece birini giyebildim hasta bezi koy terlik kapaliysan yazma kalın corap atlet kilot o tarz seyler yani evde ne giyebileceksen mesela onları koy banada burdaki arkadaslar az koy diyordu dinlemedim koydum birsuru elimde geri dondum hepsiyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 adet 10 lu hastane çıkışı 

3 adet 5 li hastane çıkışı 

15 adet 1 numara bez ve pişik kremi

1 adet yenidoğan ıslak mendil 

Bir adet kalın battaniye 

Ne olur ne olmaz Biberon ve küçük boy mama

Kendin için de

2 adet pijama 

2 adet emzirme atleti 

Göğüs Pompası 

Göğüs ucu krem

2 adet yüksek bel sıkı kilot 

Büyük paket gece pedi sleepy tavsiye ederim

Çorap 

Terlik 

Islak mendil 

Havlu peçete 

Havlu ve sabun
tarafından
Peki benim bu aglamalarima stresime psikolojime hiç sakin bir bebek olmicak ☹️
tarafından
O hiç belli olmaz sen Rabbimden hayırlısını işte inşallah salih kullarından evlat bağışlasın. Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Sen onu sev gerisi gelir. Daralma sabret dua et.
tarafından
Amin inşallah herşeyi kafama çok takıyorum yine bir ton sinirlendim kendimi dışarı attım heralde eşim çıkana kadar çok aşırı sinirli biri olcam
tarafından
Olsun istediğin zaman sana iyi geliyorsa kafana takmadan dolaş kafan dagilir. Yürüyüş yapmış olursun. Eşin de en kısa zamanda çıkar inşallah.
tarafından
Amin inşallah çok sağol❣️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek90000 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 64 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (122 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 82 göst.
26 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,629 cevap

44,367 kullanıcı

Kategoriler

...