Ayy vallahi yeter kaynana terörü yaşıyorum emziren bir anneyim sütüme karışıyor mememe karışıyor bir gün açmış memesini çocuğumun ağzına sokuyor iğrençliğin zirvesi gördüm dedim napıyorsun sen ee seninkini tutmuyor bakayım benimkini tutçak mı bir gün kahvaltıda durmuş biber yalattırıyor daha 1 aylık sonra bakıyor aa bu acıymış diyor diyceksiniz sen nerdeydin tam karşısındaydım müneccim değilim vahiyde gelmiyor nerden bileyim ağzına sokacak annem gibi bile ilgilenmiyor annem bebeğime bakmaktan yemek bile yapmazdı sırf ilgisini ona verirdi geçen gün evime geldim altlı üstlü otururuz pusette anne çocuğu sallarmısın dedim lavaboya gitçem ayağını koymuş bakmıyor bile telefonu bozulmuş bu nasıl oluyor diyor velhasıl kelam kaynana kaynana koca dilli kaynana allah var yukarda benimle oynama :))) birde aşırı bilmiş kendisi hee birde yan çarı görümcelerim var kendileri annelerinin ağzına sıçar ama ben bir laf ettimmi bana cephe alıyorlar valla susma sustukça sıra sana gelir hesabı umrumda değil benimde düşünce özgürlüğüm var istediğimi diyemiyceksem pısırık olcaksam insan olmamın amacı ne